Ο Πλούταρχος, η Χρυσή Αυγή και το ΣΔΟΕ!
Showbiz

Ο Πλούταρχος, η Χρυσή Αυγή και το ΣΔΟΕ!

Για την επίθεση που δέχτηκε όταν σε παλαιότερη συνέντευξη του αναφέρθηκε στην Χρυσή Αυγή αλλά και πώς ένιωσε μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιάννης Πλούταρχος.


«Δεν είμαι οπαδός της Χρυσής Αυγής και δε θέλω να είμαι. Εγώ μίλησα κοινωνικά όχι πολιτικά. Είπα ρε παιδιά "Έχουμε πρόβλημα. Κάτι πρέπει να κάνουμε". Μάρτυς μου ο Θεός! Δεν τοποθετήθηκα πολιτικά. Απλώς επειδή ήταν η μόδα αυτή αμέσως με ενέταξαν στον συγκεκριμένο χώρο».


Σας στοίχισε αυτή η ιστορία ;
«Είμαι ένας ήρεμος άνθρωπος. Έχω πέντε παιδιά. Πώς είναι δυνατόν να είμαι ακραίος; Σέβομαι τους πάντες. Έχω βγει ποτέ δημόσια να μιλήσω για κανένα; Αυτό δείχνει έναν άνθρωπο που ξέρει που πατά και που βρίσκεται»

Σας πλήγωσαν όσα ειπώθηκαν εναντίον σας;
«Βέβαια. Ευτυχώς ο κόσμος για καλή μου τύχη δε πείστηκε. Κατάλαβε ότι δεν ισχύουν αυτά που ακούγονταν. Αν δεν είχα υπάρξει στην πορεία μου τόσο ειλικρινής θα είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα».


Και συνάδελφός σας επίσης καταφέρθηκε εναντίον σας πέρυσι
Δεν είναι ωραίο πράγμα να ανταλλάσσουμε ύβρεις μέσα από το Twitter. Είναι αντιδεοντολογικό, αντισυναδελφικό και αστείο. Όποιος έχει κάτι μαζί σου, πρέπει να έχει το θάρρος να σε πάρει τηλέφωνο και να σου πει "έχεις κάνει λάθος". Εγώ δεν θα πέσω στην παγίδα του "Γειτόνισσες κοιτάξτε μας ,ψαράκια τηγανίζουμε". Έχω αξιοπρέπεια. Δεν έχω βγει ποτέ δημόσια να κατηγορήσω κανένα συνάδελφό μου και δεν μου αρέσει καθόλου να βλέπω να γίνεται από άλλους».


Όσο για την επίθεση που δέχτηκε σχετικά με το ΣΔΟΕ, είπε:
«Αυτό έχει πάρει το δρόμο του. Σε λίγο καιρό θα απαντήσω και ο κόσμος θα καταλάβει την αλήθεια. Θέλω να είμαι ειλικρινής με το κοινό μου γιατί έχω πολύ μεγάλη ευθύνη. Περνάμε δύσκολες καταστάσεις», αποκάλυψε μιλώντας σε συνέντευξη του στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved