Τζιόβας-Ζησάκης: Μιλούν για τις τριβές και τις αψιμαχίες στον θίασό τους
Showbiz

Τζιόβας-Ζησάκης: Μιλούν για τις τριβές και τις αψιμαχίες στον θίασό τους

Πώς αισθάνονται ο Ευθύμης Ζησάκης και ο Ορέστης Τζιόβας στο «Σπίτι του Φρανκενστάιν»;

Ευθύμης Ζησάκης: «Περνάμε πάρα πολύ ωραία σε ό,τι αφορά το καμαρίνι. Γνώριζα πολύ λίγο κάποιους από τους ηθοποιούς, όμως αμέσως υπήρξε η απόλυτη σύμπνοια και ηρεμία. Στην πορεία, βέβαια, όπως σε κάθε θίασο, νομίζω, υπήρξαν κάποιες τριβές, αλλά όλα μια χαρά!» τόνισε στο Hello.

Ορέστης Τζιόβας: «Δεν δημιουργήθηκε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Κάποιες αψιμαχίες οι οποίες είναι φυσιολογικό σε μια συνεργασία να συμβούν, αλλά γενικώς περνάμε πάρα πολύ καλά. Μας είναι πολύ ευχάριστη η παράσταση, γιατί όλοι έχουμε βάλει ένα κομμάτι μας σ' αυτή, οπότε την υπερασπιζόμαστε. Γενικώς «πολεμάμε», θα έλεγα, λίγο άνισα.»

Πώς το εννοείτε αυτό;

Ο. Τ.: «Χωρίς να έχουμε κάποιο μεγάλο όνομα ανάμεσα μας, χωρίς να υπογράφει κάποιος μεγάλος σκηνοθέτης την παράσταση, χωρίς να είμαστε σ' ένα θέατρο που apriori θα κοπούν κάποια εισιτήρια, είμαστε σε μια κατάσταση που συνεχούς παλεύουμε. Έτσι λειτουργεί το σύστημα.»

Ε. Ζ.: «Πάντως από την αρχή είχαμε την αίσθηση ότι πάμε να κάνουμε κάτι, το οποίο δεν έχει συνηθίσει το μάτι του θεατή στην Ελλάδα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved