Το χτύπημα της Μενεγάκη, η απίστευτη αλλαγή του Μαυρίδη και ο πραγματικός Tonis Sfinos
Showbiz

Το χτύπημα της Μενεγάκη, η απίστευτη αλλαγή του Μαυρίδη και ο πραγματικός Tonis Sfinos

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της. Η θεματολογία πλούσια για ακόμη μια φορά. Ποια είναι τα θέματα που σας κέντρισαν το ενδιαφέρον;

Πάμε να τα δούμε ένα- ένα.

Η Ελένη Μενεγάκη είχε καλεσμένο έναν φυσικοθεραπευτή, ο οποίος την πόνεσε με ένα μηχάνημα που κρατούσε στα χέρια του. Τότε, η παρουσιάστρια τον χτύπησε έτσι ώστε να πάρει το μηχάνημα από πάνω της.

Ο Tonis Sfinos εμφανίζεται συνέχεια μεταμφιεσμένος. Ο show man έχει υιοθετήσει ένα ιδιαίτερο στυλ, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ γοητευτικός.

Γνωστή ηθοποιός βγήκε στο «αέρα» της εκπομπής χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Δίχως κόμπλεξ η Μίνα Ορφανού, εμφανίστηκε εντελώς αμακιγιάριστη και εξήγησε το γιατί!

Σχεδόν έξι μήνες είχαμε να δούμε τον Τόνυ Μαυρίδη! Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv τον απαθανάτισε σε νυχτερινή του έξοδο συντροφιά με την αγαπημένη του, Ευαγγελία Καραμπατζάκη και πραγματικά τρομάξαμε να τον γνωρίσουμε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι ξανά έγκυος και περιμένει το δεύτερο παιδί της! Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της είναι πολύ χαρούμενοι που μεγαλώνει η οικογένειά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved