“Καθαρός” ο Σειρηνάκης μέχρι νεοτέρας
Showbiz

“Καθαρός” ο Σειρηνάκης μέχρι νεοτέρας

Οικειοθελώς βρέθηκε σήμερα το πρωί ο Δημήτρης Συρινάκης στην Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων του Υπουργείου Οικονομικών (πρώην Σ.Δ.Ο.Ε.) προκειμένου να προσκομίσει όλα τα παραστατικά για την νομιμότητα (σύμφωνα με τον ίδιο) της δημοσιοποίησης του ροζ dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου.

Μετά την έφοδο που έκανε το σώμα Ειδικών Ελέγχων την Παρασκευή στα γραφεία της εταιρείας παραγωγής του Συρινάκη στο Παλαιό Φάληρο (κατόπιν εισαγγελικής εντολής), ο κινηματογραφικός παραγωγός πήγε σήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, οικειοθελώς, χωρίς να δεχτεί κλήση, στο Υ.Ε.Ε. όπου και κατέθετε για περίπου πέντε ώρες. Ο Δημήτρης Συρινάκης, σύμφωνα με τον ίδιο, έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις σχετικά με την υπόθεση και κατέθεσε όλα τα απαραίτητα παραστατικά (τιμολόγια, αποδείξεις, συμβόλαια). Γύρω τις 2.15 το μεσημέρι, ο Δημήτρης Συρινάκης ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ενώ αποχωρώντας δήλωσε: “Εγώ καθάρισα. Είναι καθαρός. Είμαι σε όλα νόμιμος. Προσκόμισα όλα τα απαραίτητα στοιχεία”.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κινηματογραφικού παραγωγού, και μετά την κατάθεσή του, προκύπτουν δυο βασικά ερωτηματικά, τα οποία περιπλέκουν ακόμη πιο πολύ την υπόθεση. Αν όντως ο Δημήτρης Συρινάκης είναι “καθαρός” όπως δήλωσε ο ίδιος, και υπάρχει συμβόλαιο ανάμεσα στην εταιρεία παραγωγής και την Τζούλια Αλεξανδράτου, τότε που βρίσκουν αντίκρισμα οι δηλώσεις της tv personas περί παράνομης διακίνησης του dvd και βάση ποιών στοιχείων θα στηριχθεί το κατηγορητήριο αν τελικά το θέμα οδηγηθεί στα δικαστήρια; Αν από την άλλη, από τα στοιχεία της κατάθεσής του προέκυψε ότι στην υπόθεση υπάρχει ποινικά κολάσιμη πράξη από την μεριά της εταιρείας, τότε πως ο κινηματογραφικός παραγωγός αποχώρησε από την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων, χωρίς να υπάρχουν κυρώσεις για το άτομό του; Οι απαντήσεις θα δοθούν μέσα στις επόμενες ημέρες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved