Κατερίνα Καινούργιου: «Με τρομάζει η ιδέα ότι μπορεί να χάσω δικούς μου ανθρώπους»
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: «Με τρομάζει η ιδέα ότι μπορεί να χάσω δικούς μου ανθρώπους»

Η Κατερίνα Καινούργιου μιλάει για τις κακές στιγμές της ψυχολογικά, για τις ανασφάλειές της, τους φόβους της, τον χρόνο που περνάει και πολλά ακόμα.

Όταν ερωτάται για τις στιγμές εκείνες που πέφτει ψυχολογικά, η παρουσιάστρια λέει στη real: «Εννοείται, όπως συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Υπάρχουν στιγμές που μπορεί να πέσω χωρίς λόγο, κι αυτό το θεωρώ και λίγο αχαριστία, γιατί μπορεί να σου πηγαίνουν όλα καλά και να κάνεις αρνητικές σκέψεις. Δυστυχώς, είναι στη φύση των ανθρώπων και το παθαίνουμε όλοι».

Ποιες είναι οι ανασφάλειές σου;
«Κυρίως έχω ανασφάλειες σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα που αγαπάω πολύ. Με τρομάζει η ιδέα ότι μπορεί κάποια στιγμή να χάσω δικούς μου ανθρώπους. Δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη μ' αυτό».

Φοβάσαι τον χρόνο;
«Όχι, καθόλου, τον αγαπώ τον χρόνο. Μου αρέσει που μεγαλώνω, είναι η φυσιολογική εξέλιξη, και κάθε χρόνο νιώθω πιο όμορφη και πιο δυνατή».

Έχεις πάει κόντρα στον εαυτό σου;
«Παλιότερα επαναστατούσα πιο εύκολα. Έχω μάθει να συμβιβάζομαι, να ακούω και να διεκδικώ το δίκιο μου, αλλά όχι παράλογα. Μπορεί να τσακωθώ, αλλά στο τέλος θα υποχωρήσω με ωραίο τρόπο».

Είσαι απαιτητική με τους άλλους;
«Απαιτητική είμαι πιο πολύ με τον εαυτό μου, παρά με τους άλλους. Και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά με τους άλλους είμαι πιο ελαστική».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved