Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Για πάρα πολλά χρόνια δεν αγαπούσα καθόλου την Ελλάδα»
Showbiz

Δημήτρης Σκαρμούτσος: «Για πάρα πολλά χρόνια δεν αγαπούσα καθόλου την Ελλάδα»

Για την πληθώρα εκπομπών μαγειρικής σήμερα στην τηλεόραση αλλά και για την εποχή που ζούσε στο εξωτερικό και δεν αγαπούσε την πατρίδα του, μιλάει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Στην διαπίστωση ότι πράγματι υπάρχουν πολλές εκπομπές μαγειρικής πλέον, ο αγαπημένος τηλεοπτικός σεφ σχολιάζει στη real: «Αυτό δεν το αποφασίζουμε εμείς. Δεν υπήρχε περίπτωση να υπήρχαν, αν ο κόσμος δεν αποδεχόταν αυτές τις εκπομπές. Συμφωνώ ότι υπάρχουν πάρα πολλές εκπομπές μαγειρικής. Καλώς ή κακώς όμως, ο κόσμος δείχνει ότι τις θέλει. Για μένα, είναι καλό γιατί πλέον το επάγγελμά μας αναγνωρίστηκε και έφτασε εκεί που έπρεπε να φτάσει. Στο εξωτερικό αυτό γίνεται από τη δεκαετία του '90. Στην Ελλάδα άργησε λίγο».

Θα σε ενδιέφερε, ωστόσο, η συμμετοχή σε πρωινό;

«Όχι, αυτό το καθημερινό θα με σκότωνε. Δεν νομίζω ότι θα το είχα, κυρίως από θέμα οργάνωσης. Όσο κι αν φαίνεται απλό, έχει πάρα πολλή δουλειά».

Έχεις σκεφτεί την πιθανότητα να ξαναφύγεις στο εξωτερικό;

«Για πάρα πολλά χρόνια δεν αγαπούσα καθόλου την Ελλάδα. Είχα φύγει πολύ μικρός και είχα κόψει οποιαδήποτε επαφή. Είχα μείνει με την Ελλάδα όπως ήταν παλιά στο μυαλό μου, η όποια δεν σου άφηνε ωραία εικόνα. Ήταν μια χώρα που πάλευε καθημερινά, χωρίς όμως να υπάρχει η αξιοκρατία που θα μπορούσε να σε εξελίξει. Ερχόμενος το 2001, για καθαρά προσωπικούς λόγους, γνώρισα μια καινούργια Ελλάδα, με νέα μυαλά. Έτσι αναθεώρησα και αγάπησα ξανά τη χώρα όπου μεγάλωσα. Βέβαια, αυτό δεν ισχύει για το κατεστημένο και αυτούς που δημιουργούν τη νομοθεσία. Σε αυτούς τους καιρούς που διανύει η Ελλάδα, και είναι δύσκολοι, εγώ επειδή είμαι πεισματάρης. Θα κάτσω να παλέψω και δεν θα την εγκαταλείψω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved