Πέτρος Ζούλιας: «Σέβομαι πάρα πολύ τη διαφορετικότητα»
Showbiz

Πέτρος Ζούλιας: «Σέβομαι πάρα πολύ τη διαφορετικότητα»

Ένας σημαντικός καλλιτέχνης σαν τον Πέτρο Ζούλια ο οποίος βρίσκεται πίσω από την μουσικοχορευτική παράσταση «Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο», είναι ο καθ' ύλην αρμόδιος για να μιλήσει για εκείνους τους καλλιτέχνες που ο ίδιος θα μπορούσε να θεωρήσει σημαντικούς.

Στην ερώτηση τι πρέπει να διαθέτει ένας καλλιτέχνης για να τον θεωρήσει σημαντικό, ο ίδιος απαντά στη real: «Ισχυρή προσωπικότητα και ιδιαιτερότητα της καλλιτεχνικής του ταυτότητας. Σέβομαι πάρα πολύ τη διαφορετικότητα. Και επειδή αυτό τον καιρό βρίσκομαι κάτω από τη σκιά αυτών των δύο θρύλων, πρέπει να πω ότι, όταν μπήκε η Βέμπο στον χώρο τον μουσικό, άνοιξε έναν καινούργιο δρόμο. Και επέβαλε έναν νέο τρόπο ερμηνείας... Σέβομαι και εκτιμώ τους καλλιτέχνες που βάζουν στην τέχνη τη δική τους ταυτότητα και την αυθεντικότητα τού είναι τους».

Τι ονειρεύεται η εποχή μας;

«Στις μέρες μας έχει ζωντανέψει η αλληλεγγύη, η βοήθεια του ενός προς τον άλλον. Στις δύσκολες εποχές, οι άνθρωποι ξανασυναντιούνται, ακόμα κι αν έρχονται από διαφορετικές αφετηρίες, από διαφορετικούς κόσμους. Θέλω να πιστεύω και στον ανθρωπιστικό ρόλο που παίζει η τέχνη... Η εποχή μας ονειρεύεται την απαλλαγή απ' όλα της τα βάρη. Τον περιορισμό της απομόνωσης. Έναν καλύτερο κόσμο, με περισσότερη ελευθερία και ανθρώπινη επαφή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved