Η Βανδή πήγε στην Βίσση, αλλά δεν την χαιρέτησε ποτέ! Δείτε πως την «αδειάζουν» οι fans της Βίσση!
Showbiz

Η Βανδή πήγε στην Βίσση, αλλά δεν την χαιρέτησε ποτέ! Δείτε πως την «αδειάζουν» οι fans της Βίσση!

Όπως σας ενημερώσαμε η Δέσποινα Βανδή επισκέφτηκε το Pantheon Theater, όπου εμφανίζονται η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος.

Μάλιστα, πόσταρε και στο Instagram φωτογραφία με τον Ηλία Κοκκοτό και έτσι φούντωσαν οι φήμες πως οι δυο τραγουδίστριες έβαλαν τέλος στην κόντρα τους!
Τι έγινε τελικά; Συναντήθηκαν οι δυο τραγουδίστριες;
Οι Fannatics, οι θαυμαστές δηλαδή της Άννας Βίσση αποκαλύπτουν όλο το παρασκήνιο, γράφοντας στην επίσημη σελίδα της Άννας Βίσση τα εξής:
« Με μια φωτογραφία στο Instagram, χθές λίγο μετά τις 23:00 μας ανακοίνωσε ο Ηλίας Κοκοτός ότι ηΔέσποινα Βανδή επισκέφθηκε για πρώτη φορά χώρο όπου τραγουδάει η Άννα Βίσση και έγινε αμέσως viral. Δεν επισκέφτηκε όμως... την ίδια την Άννα.
Επειδή η παραφιλολογία είναι χαρακτηριστικό των media ας πάρουμε την...αληθινή ιστορία από την αρχή. Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε σε μια σουίτα του Pantheon Theater μαζί με φίλους της όπως ο Ηλίας Κοκοτός και ο Αντρέας Κουρής. Μας δήλωσαν διαδικτυακά την παρουσία τους, παρακολούθησαν κανονικά το πρώτο μέρος του προγράμματος, χειροκροτούσαν και συμμετείχαν στο εκρηκτικό κλίμα που επικρατούσε. Στο διάλειμμα κατέβηκε στο καμαρίνι του Αντώνη Ρέμου, ωστόσο, δεν επισκέφθηκε ποτέ το καμαρίνι της Άννας Βίσση, δυο πόρτες παρακάτω...
Τελικά αποχώρησε από το Pantheon λίγο πριν το τέλος του προγράμματος. Για την ιστορία, την μουσικοθεατρική παράσταση "Ένα ή Κανένα" έχουν παρακολουθήσει φέτος πάρα πολλοί εκπρόσωποι της Ελληνικής showbiz και ειδικά συνάδελφοι της Άννας και του Αντώνη.
Για παράδειγμα η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Σάκης Ρουβάς επέλεξαν να κατέβουν στα καμαρίνια, να δούν και να συγχαρούν και τους δύο καλλιτέχνες μετά το τέλος της παράστασης.Όταν αποφασίζεις να παρακολουθήσεις 2 συναδέλφους και ειδικά όταν υποστηρίζεις πως δεν υπάρχει καμία κόντρα και όλα όσα ακούγονται είναι μυθοπλασία, το λογικό είναι να συγχαρείς και τους δύο καλλιτέχνες.
Επιλέγεις να δώσεις συνέχεια σε κάτι που σύμφωνα με όσα έχεις πει στο παρελθόν δεν υφίσταται και αυτό μας βάζει σε σκέψεις. Δεν έχει ολόκληρη Δέσποινα Βανδή έναν manager να της πει ότι με αυτό που κάνει προκαλεί περισσότερο ή τελικά όλα ειναι επιτηδευμένα; Ξενίζει λοιπόν αυτό το... καλλιτεχνικό unfair της Δέσποινας, όταν η ίδια πολλές φορές έχει διαμαρτυρηθεί πως της φορτώνουν μια κόντρα που δεν υπάρχει. Θα διαμαρτυρηθεί και την επόμενη φορά; Εμεις σας αναφέρουμε τα πραγματικά γεγονότα, τα συμπεράσματα δικά σας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved