Ησαΐας Ματιάμπα: Η δημοτικότητα μετά το Dancing και τα μεγάλα του όνειρα!
Showbiz

Ησαΐας Ματιάμπα: Η δημοτικότητα μετά το Dancing και τα μεγάλα του όνειρα!

Ο νικητής του Dancing with the stars Ησαΐας Ματιάμπα βλέπει τις μετοχές του στο χρηματιστήριο της showbiz να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο.

Σε τι πιστεύει αλήθεια ότι οφείλει τη δημοτικότητά του; «Εγώ είμαι ο εαυτός μου» λέει ο ίδιος στη real και συνεχίζει: «Δεν είμαι διαφορετικός όταν είμαι με την παρέα μου, τους φίλους ή τα αδέρφια μου. Ίσως το ότι ήμουν αληθινός έκανε τον κόσμο να με δεχτεί για αυτό που είμαι».

Αυξήθηκε η δημοτικότητά σου με τη συμμετοχή σου στο σόου;

«Σίγουρα, όταν συμμετέχεις σε ένα σόου που παίζεται κάθε Κυριακή βράδυ και το παρακολουθεί αρκετός κόσμος και πολλές οικογένειες, είναι πολύ λογικό κάποιοι να με σταματάνε για να μου πουν ένα «γεια», ένα «μπράβο». Όχι μόνο στο live, αλλά και όταν πάω να πάρω κάτι από τον φούρνο μού μιλάνε όλοι για το Dancing».

Αυτό σε έχει αλλάξει;

«Δεν νομίζω ότι θα με αλλάξει. Έχω πίσω μου 10 χρόνια δουλειάς. Επίσης, οι γονείς μου με μεγάλωσαν έτσι ώστε να πατάω γερά στα πόδια μου. Ως επαγγελματίας ξέρω τι θέλω να κάνω και είμαι αφοσιωμένος σ' αυτό».

Τι ονειρεύεσαι;

«Έχω πολύ μεγάλα όνειρα. Δυστυχώς, κάποια γνωρίζω ότι δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν, αλλά δεν θα ήθελα να τα πω, γιατί τα όνειρα τα έχεις για σένα και αποκαλύπτονται μόνο όταν πραγματοποιούνται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved