Δάντης: «Εγώ δεν θα έφευγα από το σχήμα όπως έκανε η Βανδή»
Showbiz

Δάντης: «Εγώ δεν θα έφευγα από το σχήμα όπως έκανε η Βανδή»

Ο Χρήστος Δάντης δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με τις πολιτικές απόψεις του Νότη Σφακιανάκη αλλά αν του ζητούσε ξανά τραγούδι, θα του έδινε.

Για τις δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη που έκανε για την Χρυσή Αυγή, ο Δάντης τόνισε στο entertv: «Μπορείς πολύ απλά να κάνεις ένα δελτίο τύπου, το οποίο να το στείλεις παντού και να δηλώσεις ότι δεν συμφωνείς με τις απόψεις του συναδέλφου σου. Το γεγονός ότι μοιράζεστε την ίδια σκηνή, δεν σημαίνει ότι μοιράζεστε και τις πολιτικές σας πεποιθήσεις. Εγώ αυτό θα έκανα και δεν θα έφευγα. Τώρα αν η Βανδή είχε και άλλους λόγους, και ήταν τόσο σοβαρό ώστε να αποχωρήσει από το σχήμα, δεν μπορώ να το ξέρω».

Και τόνισε: «Με το Νότη ακόμα συνεργαζόμαστε. Στον τελευταίο του δίσκο μάλιστα έχω δώσει άλλο ένα τραγούδι. Η συνεργασία μου μαζί του ήταν πολύ σημαντική. Μην ξεχνάς ότι κάναμε μαζί ένα τραγούδι («Χειμώνας είναι»), το οποίο έχει κρατήσει από το 2001 μέχρι σήμερα και το οποίο προτιμάει να ακούει ο κόσμος στα λάιβ. Δεν με βρίσκουν σύμφωνο οι πολιτικές του απόψεις. Παρόλα αυτά τον εκτιμώ καλλιτεχνικά και αν μου ξαναζητήσει τραγούδι θα του ξαναδώσω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved