Ελένη Χατζίδου: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω. Αισθάνθηκα πόνο στο στήθος. Πίστευα ότι θα πάθω ανακοπή»
Showbiz

Ελένη Χατζίδου: «Νόμιζα ότι θα πεθάνω. Αισθάνθηκα πόνο στο στήθος. Πίστευα ότι θα πάθω ανακοπή»

Για την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε, την κρίση πανικού πάνω στη σκηνή αλλά και την επίσκεψη της σε ψυχολόγο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ελένη Χατζίδου.


Προσφάτως αντιμετώπισες ένα πρόβλημα υγείας. Σε κατέλαβε κρίση πανικού ενώ τραγουδούσες στη σκηνή.


«Νόμιζα ότι θα πεθάνω. Αισθάνθηκα πόνο στο στήθος. Μου κόπηκε η ανάσα. Ένιωσα μούδιασμα στα δάχτυλα. Είχαν παγώσει τα χέρια μου. Πίστευα ότι θα πάθω ανακοπή. Αναγκάστηκα να διακόψω το πρόγραμμα μου. Προσπαθούσα να τραγουδήσω και η φωνή μου δεν έβγαινε. Έκανα νόημα στην ορχήστρα να σταματήσει. Ζήτησα συγγνώμη από τον κόσμο, λέγοντας ότι δεν μπορούσα να συνεχίσω γιατί δεν ήμουν καλά. Με το που έφυγα από την πίστα, κατευθύνθηκα στο πρώτο καμαρίνι που βρήκα μπροστά μου. Με έβαλαν να ξαπλώσω και μου ξεκούμπωσαν το φόρεμα. Ήρθε ένας συνάδελφος και μου είπε «Χαλάρωσε. Είναι κρίση πανικού». Δεν είχα ακούσει ούτε τον όρο μέχρι τότε. Δεν ήξερα τι σημαίνει. Τον ρώτησα τρέμοντας «Πώς γίνεται; Αφού δεν αισθάνομαι πανικό για κάτι». Εκείνος μου εξήγησε «Είναι στο υποσυνείδητο σου. Εμφανίζεται εξαιτίας συσσωρευμένου άγχους». Δεν έδωσα βάση. Πριν από ενάμιση χρόνο, είχα αντιμετωπίσει υποθυρεοειδισμό, εξαιτίας μιας μεγάλης στεναχώριας που βίωσα. Δύο ημέρες μετά το θάνατο της θείας μου ξύπνησα με ένα εξόγκωμα στο λαιμό, που νόμισα ότι ήταν καρκίνος και τρόμαξα πολύ. Πίστεψα, λοιπόν, εκείνο το βράδυ ότι αυτό που μόλις είχα πάθει ήταν μία ακόμα παρενέργεια του θυρεοειδή. Ήρθε το ΕΚΑΒ, πήγα στο νοσοκομείο, έκανα καρδιογράφημα και, μόλις αισθάνθηκα καλύτερα, έφυγα. Επισκέφτηκα στη συνέχεια ενδοκρινολόγο, αλλεργιολόγο, πνευμονολόγο, γαστρεντερολόγο, έκανα τρίπλεξ καρδιάς και όλοι μου ξεκαθάριζαν «Είσαι πεντακάθαρη. Πήγαινε σε έναν ψυχολόγο». Δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα μου συνέβαινε κάτι τέτοιο τη στιγμή μάλιστα που διένυα μια εξαιρετικά καλή επαγγελματική περίοδο της ζωής μου», περιγράφει η τραγουδίστρια στο περιοδικό Εγώ.


Επισκέφτηκες ψυχολόγο;
«Ναι. Κατέφυγα στη βοήθεια ειδικού. Μου είπε «Όλα τα συμπτώματα καταδεικνύουν πως έχεις κρίσεις πανικού» και εγώ του απάντησα «Ντρέπομαι. Νιώθω αχάριστη! Πώς γίνεται να συμβαίνει; Μου έχουν έρθει όλα τα καλά. Ο κόσμος πεινάει, υποφέρει και δεν έχει χρήματα να ταΐσει τα παιδιά του. Για ποιο λόγο έχω πάθει κρίση πανικού;» Η αλήθεια είναι ότι το «Dancing» ήταν ό,τι πιο αγχωτικό μου έχει συμβεί. Ενώ αρχικά το είχα αντιμετωπίσει πολύ χαλαρά και έλεγα «Πάω να περάσω καλά», υποσυνείδητα είχα αγχωθεί. Με επηρέασαν επίσης και διάφορα κακεντρεχή σχόλια. Τρελαίνομαι όταν ακούω πράγματα που δεν ισχύουν. Είχε γραφτεί, λ.χ., ότι έχω πρόβλημα με τον Παντελή Παντελίδη. Στεναχωριέμαι, πληγώνομαι όταν λένε άσχημα πράγματα άνθρωποι που θεωρούσα ότι είναι δίπλα μου, φίλοι μου», λέει στο περιοδικό Εγώ και καταλήγει:


Ποιοι το έκαναν;
«Άνθρωποι του χώροι -με τους οποίους μάλιστα είχα συνεργαστεί στο παρελθόν- και δεν έχουν καταφέρει κάτι ακόμη έλεγαν «Η Χατζίδου του χρόνου δεν θα υπάρχει». Στεναχωρήθηκα πολύ. Ηθελα να είμαι ακόμα πιο δυνατή απέναντι σε εκείνους που μίλησαν κακοπροαίρετα. Η κρίση πανικού με λύγισε. Έτρεμα σαν το ψάρι. Ευτυχώς τώρα είμαι σε πολύ καλύτερη φάση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved