Ιωάννα Λίλη: «Ο Θοδωρής είναι ο άνδρας της ζωής μου»
Showbiz

Ιωάννα Λίλη: «Ο Θοδωρής είναι ο άνδρας της ζωής μου»

Για τη ζωή της στο πλευρό του Θοδωρή Ζαγοράκη αλλά και το τι σημαίνει για εκείνη ο άντρας της, μιλάει ανοιχτά η Ιωάννα Λίλη η οποία παρά τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να περνά κρίση στον γάμο της, εμφανίζεται πολύ ευτυχισμένη και ερωτευμένη.

Στην ερώτηση αν δημοσιεύτηκε κάτι που την ενόχλησε, η ίδια απαντά χωρίς περιστροφές στη real: « Προσπαθούμε να μη δίνουμε ιδιαίτερη σημασία σε όλα αυτά».

Πρόσφατο δημοσίευμα που ήθελε τον γάμο σου να περνάει κρίση σε ενόχλησε;

«Έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, οπότε δεν υπάρχει λόγος να σχολιάσω κάτι περαιτέρω».

Παρόλο, όμως, που έχεις δηλώσει ότι με τον σύζυγό σου είστε μαζί και ευτυχισμένοι, κάποια δημοσιεύματα εξακολουθούν να αφήνουν «αιχμές» για προβλήματα. Γιατί πιστεύεις ότι συνεχίζεται αυτή η παραφιλολογία;

«Ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ό,τι θέλει, δυστυχώς. Ο κάθε δημοσιογράφος, όπως και ο κάθε επαγγελματίας, κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Ο χρόνος λοιπόν αποδεικνύει ποιος είναι σωστός και φερέγγυος επαγγελματίας».

Έπειτα από τόσα χρόνια γάμου, ο έρωτας υπάρχει ακόμη;

«Είμαι ερωτευμένη με τον άντρα μου και τον θαυμάζω. Φυσικά και μπορεί να υπάρξει έρωτας, όσα χρόνια γάμου και να έχουν περάσει, αρκεί να ξέρεις να στέκεσαι σωστά μέσα σ' αυτόν».

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που σε κάνουν να συνεχίζεις να θαυμάζεις τον άντρα σου;

«Απ' την πρώτη στιγμή που τον είδα τον θαύμασα. Έχει κάτι ηγετικό, κάτι αρχηγικό, που μου το εκπέμπει. Είναι ο άντρας της ζωής μου! Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παραμένει ο αρχηγός στην καρδιά των Ελλήνων και της δικής μου»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved