Μάξιμος Μουμούρης: «Tώρα επιβεβαιώνεται ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου»
Showbiz

Μάξιμος Μουμούρης: «Tώρα επιβεβαιώνεται ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου»

Για την επιλογή του να παντρευτεί σε μικρή ηλικία, τον χαμό της μητέρας του, αλλά και τι είναι αυτό που τον κέρδισε στην γυναίκα του, μίλησε ο Μάξιμος Μουμούρης.


- Είσαι από τους ελάχιστους ηθοποιούς που επέλεξαν να παντρευτούν σε νεαρή ηλικία... «Παντρεύτηκα το 2008, σε ηλικία 30 ετών. Θεωρώ ότι ήταν το κατάλληλο timing γιατί με τη Νάντια (σ.σ.: Γιαννακοπούλου) είχαμε φτάσει σε ένα σημείο που έπρεπε να προχωρήσουμε. Το επόμενο στάδιο ήταν ο γάμος και μετά ακολούθησαν τα παιδιά. Στην αρχή αντιμετωπίζεις πολλές δυσκολίες γιατί ο ερχομός ενός παιδιού χωρίζει το ζευγάρι στο ερωτικό κομμάτι κι εσύ οφείλεις να το επανασυγκολλήσεις. Με το πρώτο παιδί τα πράγματα είναι πάντα δύσκολα. Στο δεύτερο ξέρεις τις ισορροπίες σου. Μάλιστα, η δεύτερη κόρη μου βγήκε πιο τσαούσα και πιο τσαμπουκαλού από την πρώτη. Στο τρίτο παιδί έχεις πάρει πλέον το κολάι...»

- Το ότι έχασες τη μητέρα σου στα 8 σου χρόνια θεωρείς πως σε έκανε να επιδιώξεις, έστω και ασυνείδητα, τη δημιουργία οικογένειας;
«Αρχικά, θεωρώ ότι συνάντησα τον κατάλληλο άνθρωπο που με πήρε από το χέρι, μου είπε «πάμε» κι εγώ ακολούθησα. Το μόνο που έκανα ήταν να εμπιστευτώ πλήρως τη Νάντια, κι έπραξα πολύ σωστά. Το ότι αφέθηκα σε μια οικογενειακή ζωή φυσικά και έχει να κάνει με την απουσία της μητέρας μου. Οταν ήμουν μικρός, ένιωθα διαφορετικός από τα άλλα παιδιά γιατί δεν είχα μητέρα»

- Τι είναι αυτό που σε κέρδισε και είπες το «για πάντα» στη Νάντια;
«Το «για πάντα» ήρθε πολύ αργά, με πολύ κόπο και πολλές δοκιμασίες. Και τώρα επιβεβαιώνεται ότι αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου. Από τότε που τη γνώρισα μέχρι και σήμερα νιώθω ότι ανήκουμε σε ένα δικό μας σύμπαν, το οποίο μας κρατάει δυνατούς για να αντιμετωπίσουμε ένα μεγαλύτερο σύμπαν, που είναι η κοινωνία μας. Νιώθω ότι είμαστε ξεχωριστό ζευγάρι», λέει στο Πρώτο θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved