Μάξιμος Μουμούρης: «Με το τρίτο παιδί έχω κλείσει ως πατέρας»
Showbiz

Μάξιμος Μουμούρης: «Με το τρίτο παιδί έχω κλείσει ως πατέρας»

Για την πατρότητα, τις γυναίκες της ζωής του αλλά και αν σκέφτεται να κάνει και τέταρτο παιδί, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Μάξιμος Μουμούρης.

- Πώς είναι να βρίσκεσαι σε ένα σπίτι μόνο με γυναίκες;
«Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα. Ζεις με ένα μόνιμο ηχητικό background από τσιρίδες, γέλια, φωνές, τσακωμούς και πολλά παιχνίδια»

- Είσαι ενεργός μπαμπάς;
«Είμαι ενεργός και τα κάνω όλα. Μόνο όταν περνάς χρόνο με το παιδί σου μπορείς να το γνωρίσεις και να σε γνωρίσει. Τώρα μάλιστα που ήρθε και το τρίτο παιδί γίνομαι full time job μπαμπάς...»

- Σκέφτεσαι και ένα τέταρτο παιδί, ένα αγοράκι;
«Με το τρίτο παιδί έχω κλείσει ως πατέρας. Και το τρίτο παιδί δεν ήταν προγραμματισμένο, προέκυψε. Πάντα ήθελα να κάνω μεγάλη οικογένεια αλλά τα τρία είναι μια χαρά»

- Η σύζυγός σου ασχολείται με την πολιτική. Της κάνεις κριτική;
«Ηταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μέχρι το 2012, αλλά ακόμη ασχολείται με την πολιτική. Της κάνω κριτική αλλά από κει κι ύστερα η απαξιωτική κριτική που οδηγεί στην ισοπέδωση της πολιτικής είναι τελείως λάθος»

- Της έχεις πει ποτέ να αφήσει την πολιτική;
«Της έχω πει κατά καιρούς: «Ρε Νάντια, πιστεύεις ότι θα αλλάξεις κάτι;». Οταν τη βλέπω να πιστεύει, να ελπίζει και να παλεύει να αλλάξει τα πράγματα, τότε απλώς τη θαυμάζω...», λέει στο Πρώτο θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved