Ιωάννα Λίλη: «Μ’ αρέσει να μαγειρεύω ελληνικά παραδοσιακά πιάτα και κάνω τα πάντα»
Showbiz

Ιωάννα Λίλη: «Μ’ αρέσει να μαγειρεύω ελληνικά παραδοσιακά πιάτα και κάνω τα πάντα»

Μία παραδοσιακή ελληνίδα μαμά σαν όλες τις άλλες δηλώνει πως είναι η Ιωάννα Λίλη η οποία μιλάει για την καθημερινότητά της με την οικογένειά της, για το πόσο καλή μαγείρισσα είναι αλλά και για το αν διατηρεί φιλίες από τον χώρο της μόδας ή της τηλεόρασης.

Όταν ερωτάται αν είναι ένα ακόμα παιδί στα άμεσα σχέδιά της, η ίδια απαντά στη real: «Άμεσα δεν είναι, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Το μότο της ζωής μου είναι «ποτέ μη λες ποτέ».

Πιστεύεις ότι βιάστηκες να κάνεις οικογένεια; Θα την άλλαζες με μια μεγάλη καριέρα;

Όλα έχουν το σωστό timing. Τη δεδομένη στιγμή που επέλεξα να κάνω οικογένεια, το ήθελα πολύ. Πάντα ήταν προτεραιότητά μου. Μεγάλωσα σε μια πολύ αγαπημένη οικογένεια και πάντα ονειρευόμουν να αποκτήσω και εγώ τη δική μου. Τα εφόδια που πήρα απ' τους γονείς μου ήθελα να τα μεταφέρω και εγώ στη δική μου οικογένεια.

Είσαι μια παραδοσιακή σύζυγος-μητέρα; Τι εμπεριέχει αυτός ο ρόλος για εσένα;

Ό,τι και για μια άλλη γυναίκα. Σηκώνομαι το πρωί, κατεβάζω τα παιδιά μου στο σχολικό, συμμαζεύω το σπίτι, μαγειρεύω, φροντίζω για όλα, όπως κάνουν και οι περισσότερες γυναίκες-μαμάδες.

Είσαι καλή μαγείρισσα;

Μ' αρέσει να μαγειρεύω ελληνικά παραδοσιακά πιάτα και κάνω τα πάντα.

Έχεις διατηρήσει φιλίες από τον χώρο της μόδας ή από την τηλεόραση;

Στη ζωή πρέπει να γεύεσαι τη φιλία. Είναι ένα κομμάτι που και εγώ και ο άντρας μου προσπαθούμε να μεταφέρουμε στα παιδιά μας και να τους τονίσουμε τη σημαντικότητα της φιλίας και, φυσικά, τους εφιστούμε την προσοχή ότι ίσως απογοητευτούν κιόλας. Και εγώ το έχω πάθει. Έχω φίλους, όπως και αρκετούς γνωστούς. Μ' αρέσει να επενδύω στους ανθρώπους, δεν τους θεωρώ αναλώσιμους. Πάντα, όμως, θα υπάρχουν και οι κακές στιγμές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved