Μελίνα Κανά: «Έχουμε εφεύρει όλους τους τρόπους επικοινωνίας και επικοινωνία δεν υπάρχει»
Showbiz

Μελίνα Κανά: «Έχουμε εφεύρει όλους τους τρόπους επικοινωνίας και επικοινωνία δεν υπάρχει»

Για τη σημερινή ελληνική κοινωνία, τους πολιτικούς, τη διαφθορά αλλά και το τι πιστεύει πως έφταιξε και η Ελλάδα δεν εξελίχθηκε ομαλά, μιλάει η Μελίνα Κανά.

Σε ερώτηση αν πιστεύει πως οι πολιτικοί είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας, η ίδια απαντά στη real: «Ελπίζω όχι. Παρόλο που είμαστε υπεύθυνοι για τους πολιτικούς που έχουμε. Υπάρχει ένα πλέγμα συνθηκών αυτή την εποχή που δίνει μια πολύ σαθρή εικόνα της πολιτικής. Δεν θέλω να πιστέψω ότι όλος ο λαός είναι έτσι. Ούτε όλοι οι πολιτικοί ίδιοι».

Τι ευθύνεται και δεν εξελίχθηκε ομαλά η χώρα μας;

«Νομίζω ότι παρασυρθήκαμε. Δεν εκτιμήσαμε αυτό που είχαμε. Θελήσαμε να μοιάσουμε σε κάτι που δεν ήμασταν. Αυτό το έπαθαν πολλοί λαοί, όχι μόνο εμείς. Έπρεπε να διαφυλάξουμε τα δικά μας χαρακτηριστικά. Και όλα αυτά που μπορούσε να μας δώσει αυτή η όμορφη γωνιά του πλανήτη. Έπρεπε να προστατεύσουμε την Ελλάδα και να τη φροντίσουμε λίγο περισσότερο, για να μας αποδώσει κι αυτή. Και, κυρίως, να δούμε ποιοι είμαστε πραγματικά και να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας. Δεν δικαιολογώ τους πολιτικούς, αλλά θέλω να δούμε κι εμείς τα λάθη που κάναμε».

Γιατί οι Έλληνες σταθήκαμε τόσο ανεκτικοί απέναντι στην απάτη της εξουσίας;

«Γιατί μας βόλευε. Ελπίζαμε ότι, εάν σταθούμε δίπλα της, ίσως και να βουτάγαμε κι εμείς το δαχτυλάκι μας μέσα στο πιθάρι με το μέλι».

Τι θα ονομάζατε επαναστατικό στις ημέρες μας;

«Να σταματήσουμε να μιλάμε τόσο πολύ και να κάτσουμε ν' ακούσουμε τη σιωπή και τον άλλο. Γιατί δεν επικοινωνούμε μιλώντας. Έχουμε εφεύρει όλους τους τρόπους επικοινωνίας και επικοινωνία δεν υπάρχει. Και αυτό είναι που μας αρρωσταίνει. Διαφωνείς»;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved