Αλέξης Γεωργούλης: «Κάποια περίοδο έχασα τον έλεγχο, ειδικά τα πρώτα χρόνια»
Showbiz

Αλέξης Γεωργούλης: «Κάποια περίοδο έχασα τον έλεγχο, ειδικά τα πρώτα χρόνια»

Για την αναγνωρισιμότητα και πόσο τον επηρέασε και για τα πρότυπα με τα οποία μεγάλωσε, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του, ο Αλέξης Γεωργούλης.


Σας «ζάλισε» ποτέ η αναγνωρισιμότητά σας; «Κάποια περίοδο έχασα τον έλεγχο, ειδικά τα πρώτα χρόνια. Καθόμουν και κρατούσα σημειώσεις για το πού θα χωρέσω στο πρόγραμμα μου τις συνεντεύξεις και όχι τα πράγματα που ήθελα να κάνω. Έκανα το γραμματέα του εαυτού μου και έχανα την ουσία της τέχνης. Άρχισα να δουλεύω ρομποτικά χωρίς να σκέφτομαι για ποιο λόγο. Το «ρομποτικά» για έναν άνθρωπο είναι θάνατος»


Με τι πρότυπα μεγαλώσατε; «Ο Ανδρέας Βουτσινάς μου είχε πει κάποτε στη σχολή: «Για τον ηθοποιό υπάρχει μόνο μία μέθοδος, η μη μέθοδος».
Η κατάρριψη των προτύπων; «Η αποφυγή τους. Το να μην υιοθετείς δεδομένα και ταμπέλες. Θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή να επικρατεί στο μυαλό μου ένα χάος. Δεν τα είχα μπερδεμένα, αλλά δεν μπορούσα να ξεχωρίσω το καλό».

Έχετε σκεφτεί ότι και εσείς μπορεί να αποτελείται πρότυπο για κάποιους;
«Μια εποχή το ένιωσα λίγο περίεργα. Τώρα πια, όταν μου ζητούν να βγούμε φωτογραφίες σε μπαρ, αρνούμαι. Ο άλλος θα ανεβάσει τη φωτογραφία στο Facebook και είναι σαν να του περνάω έμμεσα την ιδέα ότι η ζωή βρίσκεται εκεί. Σίγουρα αυτό δεν φέρνει την αλλαγή, αλλά τουλάχιστον δεν θα παρασύρω κόσμο», λέει στο περιοδικό Εγώ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved