Άννα Χατζησοφιά: «Τον Σάκη πρέπει να τον ξεπροβοδίσουμε μ' αυτό που απλόχωρα σκορπούσε, το γέλιο…»
Showbiz

Άννα Χατζησοφιά: «Τον Σάκη πρέπει να τον ξεπροβοδίσουμε μ' αυτό που απλόχωρα σκορπούσε, το γέλιο…»

Η Άννα Χατζησοφιά είχε συνεργαστεί με τον Σάκη Μπουλά στο Μεγάλο Κανάλι. Η ίδια μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο facebook «αποχαιρέτησε» τον καλλιτέχνη.

«Τον Σάκη τον πρωτογνώρισα το 1992. Κάναμε μία σειρά για το Mega Channel με τίτλο Σατιρικόν. Ήταν, τολμώ να πω, και το λέω δηλαδή, πρωτοπόρα στο είδος των εκπομπών που σατίριζαν δελτία ειδήσεων, talk show, επικαιρότητα, κλπ. Παρουσάζαμε πρόσωπα πολιτικών και σπικάραμε άλλο κείμενο, με την βοήθεια μίμου, νομίζω είχε περάσει και ο Μητσικώστας. Στην εκπομπή πρωταγωνιστούσαν οι Panos Skouroliakos, Μιχάλης Μητρούσης, Pavlos Kontogiannidis Τζέση Παπουτσή, Penelope Penny Stavropoulou Emmanuela Alexiou και ο Σάκης Μπουλάς. Έκτοτε συνεργαστήκαμε πολλές φορές. Δεν χρειάζεται να πω τίποτε για τον χαρακτήρα του, το ήθος του, τον επαγγελματισμό του και πάνω απ όλα για το απίστευτο χιούμορ του και τον αυτοσαρκασμό του, είναι γνωστά σε όλους. Ο Σάκης ήταν αυτό ακριβώς που φαινόταν πως ήταν. Ένα καλό παιδί. Τα καλύτερα παιδιά κουράστηκαν και γύρισαν στο σπίτι.
Κι επειδή αν συνεχίσω μπορεί και να με πάρουν τα κλάματα και δεν είναι σωστό, τον Σάκη πρέπει να τον ξεπροβοδίσουμε μ αυτό που απλόχωρα σκορπούσε, το γέλιο. Εδώ μία από τις συνεργασίες μας, που είχαμε γελάσει πολύ. Κι εμείς και οι θεατές» και πόσταρε ένα βίντεο από τη σειρά «Μεν και δεν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved