Δούκισσα Νομικού: Η ΑΣΟΕΕ, η δουλειά στην καφετέρια και το όνειρο της οικογένειας!
Showbiz

Δούκισσα Νομικού: Η ΑΣΟΕΕ, η δουλειά στην καφετέρια και το όνειρο της οικογένειας!

Τις πιο ευτυχισμένες της στιγμές κατά τα φοιτητικά της χρόνια, όταν είχε περάσει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο και δούλευε σε καφετέρια θυμάται η Δούκισσα Νομικού η οποία αποκαλύπτει πως ένα μεγάλο της όνειρο ήταν να αποκτήσει από πολύ νεαρή ηλικία τη δική της οικογένεια και παιδιά.

«Με το που πέρασα στο πανεπιστήμιο, ήμουν περήφανη που τα κατάφερα» λέει η παρουσιάστρια και μοντέλο στο people και συνεχίζει: «Ένιωσα πως μεγάλωσα, ενηλικιώθηκα και θέλησα να σταματήσω να ζητάω χρήματα από τους γονείς μου. Ήταν καλοκαίρι, είχα τρεις μήνες μπροστά μου για να ξεκινήσει η σχολή και ήθελα, θυμάμαι, να αγοράσω μια καλή φωτογραφική μηχανή, να πάω διακοπές με τις φίλες μου».

Εκείνη την εποχή έκανε και την πρώτη της δουλειά: «Δούλεψα σε μια καφετέρια που ήταν κάτω από το σπίτι μου, έρχονταν όλοι μου οι φίλοι, περνούσαμε ωραία και είχα και τα δικά μου χρήματα. Γλυκάθηκα».

Η ίδια θυμάται και πώς προέκυψε το μόντελινγκ στη ζωή της: «Όταν άρχισα να πηγαίνω στη σχολή και δεν μπορούσα να δουλεύω άλλο εκεί, μου έλειπε αυτή η ανεξαρτησία. Κάπως έτσι ξεκίνησα τις φωτογραφίσεις. Μου πρότειναν να κάνω μια φωτογράφιση, πήρα κάποια χρήματα και μετά μου είπαν πως για να το κάνω πιο επαγγελματικά θα έπρεπε να μάθω κάποια πράγματα. Έτσι, πήγα στη σχολή της Κρίστι και από εκεί βρέθηκα στα καλλιστεία».

Τέλος, ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά της, όπως αποκαλύπτει, ήταν αν αποκτήσει από μικρή παιδιά: «Μου αρέσει η οικογένεια και μακάρι να με αξιώσει ο θεός να κάνω την δική μου. Όταν ήμουν 14, έλεγα ότι μέχρι τα 24 θα ήθελα να έχω κάνει παιδιά. Μου άρεσε το γεγονός πως με την μητέρα μου έχουμε μικρή διαφορά ηλικίας. Μακάρι να μου τύχει σε μικρή ηλικία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved