Διονύσης Τσακνής: «Μου ’ρχεται να τραβήξω χειρόφρενο και να κατέβω να τον πλακώσω στο ξύλο»
Showbiz

Διονύσης Τσακνής: «Μου ’ρχεται να τραβήξω χειρόφρενο και να κατέβω να τον πλακώσω στο ξύλο»

Με ποιον τα έχει βάλει ο Διονύσης Τσακνής και ποιον θέλει να... πλακώσει στο ξύλο;


Ο μεγάλος τραγουδοποιός, μιλάει για την κοινωνική αδικία για την οποία λέει πως αντιδρά ανώριμα καθώς δεν μπορεί να διαχειριστεί τον εαυτό του όταν παρακολουθεί τέτοια φαινόμενα.

Η καθημερινή ειδησεογραφία είναι γεμάτη οικονομικά σκάνδαλα. Γιατί στη χώρα μας έγινε αποδεκτή, σε τόσο μεγάλη κλίμακα, η απάτη;

«Όταν χάνει κανείς τη γνώση του εαυτού του είναι εύκολο και να εξαπατηθεί και να γίνει συνένοχος - συμμετέχοντας σε καταστάσεις που ο ίδιος, με ευκολία, μπορεί αργότερα να σηκώσει το δάχτυλο και να τις καταγγείλει. Έχουμε δει πολλούς να καταστρέφονται τη στιγμή που νομίζανε ότι είναι βασιλιάδες, ότι είχανε γίνει Αλαφούζοι και Μπόμπολες».

Σε ποιες καταστάσεις θα λέγατε ότι αντιδράτε ανώριμα;

«Στην κοινωνική αδικία» απαντάει στη real και συνεχίζει: «Ορισμένες φορές μού λείπει η πραότητα -που λέγαμε πριν- και αντιδρώ θυμικά και ανεξέλεγκτα. Με ενοχλεί η κτηνώδης συμπεριφορά. Δεν μπορώ να βλέπω έναν οδηγό στο φανάρι να βρίζει χυδαία έναν Πακιστανό. Εκείνη τη στιγμή μου 'ρχεται να τραβήξω χειρόφρενο και να κατέβω να τον πλακώσω στο ξύλο, για να καταλάβει ότι δεν μπορεί να λοιδορεί την ανθρώπινη δυστυχία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved