Αθηνά Οικονομάκου: Είναι ή δεν είναι μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο;
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Είναι ή δεν είναι μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο;

Πριν από μερικές ημέρες δημοσιεύτηκαν στιγμιότυπα από κοινή νυχτερινή έξοδο της Αθηνάς Οικονομάκου με τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο.

«Ήξερα ότι θα δημοσιευτούν, γιατί βγαίνοντας από το μαγαζί είχα δει ότι υπήρχαν φωτογράφοι. Ήμουν προετοιμασμένη» τόνισε στο ΟΚ.

-Αν είσαι μαζί με τον Φίλιππο και ξαναδείς απέναντι σου φωτογράφο, θα τρέξεις προς άλλη κατεύθυνση, όπως είχε συμβεί σε παλιότερη πρεμιέρα στο Παλλάς όπου συνοδευόσουν από τον Ησαΐα Ματιάμπα;

«Νομίζω πω; όχι. Δεν θα φύγω τρέχοντα;. Κάνω συνήθως αυτό που νιώθω. Και αυτό έκανα και στη συγκεκριμένη περίπτωση.»

-Η αλήθεια είναι πάντως πως ποτέ άλλοτε δεν σε έχουμε δει τόσο διαχυτική με τον συνοδό σου.

«Έκανα αυτό που ένιωθα Αν αισθάνομαι ότι είμαι καλά και πρέπει να είμαι διαχυτική, θα -το κάνω.»

-Όσες φορές σου έχουν ζητήσει να επιβεβαιώσεις μία σχέση σου, η απάντηση είναι ίδια: «Θα μιλήσω ανοιχτά για την προσωπική μου ζωή μόνο όταν θα είμαι σίγουρη ότι με αυτόν τον άντρα θα κάνω οικογένεια». Θα παραδεχόσουν ότι με τον Φίλιππο είστε ζευγάρι;

«Δεν έχω σκοπό ούτε να επιβεβαιώσω αλλά ούτε να διαψεύσω τίποτα. Είμαι πολύ καλά. Από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει.»

-Αν σου ζητούσε ο σύντροφος σου να επιβεβαιώσεις τη σχέση σας, θα τα έκανες;

«Δεν νομίζω ότι κάποιος σύντροφός μου θα μου ζητούσε κάτι τέτοιο και δεν μου έχει συμβεί ποτέ στο παρελθόν. Ήταν αρκετά ασφαλείς και δεν είχαν την ανάγκη επιβεβαίωσης μέσω μίας δημόσιας δήλωσης.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved