Άννα Φόνσου: Οι άντρες της και οι μεγάλοι έρωτες
Showbiz

Άννα Φόνσου: Οι άντρες της και οι μεγάλοι έρωτες

Η Άννα Φόνσου ήταν πάντοτε φίλη με τους άντρες της. Διατηρούν ακόμη επαφή;

«Ο πρώτος μου σύζυγος δυστυχώς έφυγε από τη ζωή πέρυσι, αλλά πηγαίνω τακτικά στον τάφο του. Με τους υπόλοιπους φυσικά και κρατώ επαφή. Είναι φίλοι μου. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Είμαι πολύ καλά με τους άντρες μου. Απλά, όταν έφυγε ο έρωτας, δεν υπήρχε κανένας λόγος πια να μένουμε μαζί. Δεν είχαμε να μοιράσουμε περιουσίες, παιδιά και γατιά» τόνισε στο ΕΓΩ. Ήταν εύκολο να προχωρήσει μετά το τέλος κάθε σχέσης; «Μπορεί να έκλεινε ο κύκλος του γάμου, να μη μοιραζόμαστε πλέον το ίδιο σπίτι, από το μεσημέρι της επόμενης ημέρας όμως τρώγαμε μαζί. Δεν αποχωριζόμασταν ο ένας τον άλλο. Δεν είχαμε απόσταση. Ήμασταν πάντοτε κοντά. Τους αγαπούσα ως ανθρώπους, αλλά δεν μπορούσα να τους δω ερωτικά. Ήταν νομίζω έντιμη πράξη το διαζύγιο. Τώρα πια δεν με ενδιαφέρει ούτε να ξαναπαντρευτώ ούτε να ερωτευτώ.»

Δεν επιθυμεί να συμπορευτεί με ένα σύντροφο; «Με ενοχλεί η λέξη σύντροφος. Την έχω ταυτίσει πιο πολύ με τα πολιτικά. Προσωπικά συμπορεύομαι με τον άντρα που είμαι πολύ ερωτευμένη. Αν δεν αισθάνομαι έτσι, δεν έχουμε λόγο να συνεχίσουμε. Αντίστοιχα, αν εκείνος δεν είναι πια ερωτευμένος μαζί μου, μαζεύω τα κουρέλια μου και φεύγω. Δεν χρειάζονται φλυαρίες ούτε περαιτέρω εξηγήσεις. Δεν βάζω μπροστά το συμφέρον. Το έχω αποδείξει εξάλλου. Πριν από μερικούς μήνες ολοκληρώθηκε μια σχέση που είχα επί πολλά χρόνια. Ούτε αυτός ο άνθρωπος μίλησε άσχημα για εμένα ούτε εγώ για εκείνον. Έχω τις καλύτερες εντυπώσεις. Απλώς, μας τελείωσε.»

Πόσους μεγάλους έρωτες έζησε; «Όσες φορές ήμουν με έναν άνθρωπο υπήρχε έρωτας. Ποτέ δεν έμεινα με έναν άντρα χωρίς να το θέλω.»

Όλοι οι σύζυγοι της, πάντως, ήταν πλούσιοι. «Ο πρώτος μου άντρας ήταν επιχειρηματίας στο θέατρο που δούλευα. 'Ηταν πανέμορφος. Ήμουν 19 ετών και εκείνος 23. Είναι αφύσικο να δεις τον πιο ωραίο Έλληνα και να μην τον ερωτευτείς. Ο δεύτερος σύζυγος μου ήταν ο αρχιτέκτονας του σπιτιού μου και ο τρίτος έγραφε τη μουσική για ένα θεατρικό έργο που έπαιζα. Ο τέταρτος άντρας που ήμουν επί πολλά χρόνια μαζί του μπορεί να μην προερχόταν από το χώρο της τέχνης, αλλά ενδιαφέρονταν για εκείνη. Γνωριστήκαμε τυχαία και μείναμε μαζί πολύ καιρό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved