Μελίνα Κανά: «Ήμουν ένας υγιής άνθρωπος, ο οποίος ξαφνικά βρέθηκε σε μεγάλη ανημποριά»
Showbiz

Μελίνα Κανά: «Ήμουν ένας υγιής άνθρωπος, ο οποίος ξαφνικά βρέθηκε σε μεγάλη ανημποριά»

Πόσο διάστημα απαιτήθηκε προκειμένου να ξεπεράσει πλήρως η Μελίνα Κανά την περιπέτεια με την υγεία της;

«Πήρε δύο χρόνια, αλλά ουσιαστικά η προσπάθεια δεν σταματά ποτέ» τόνισε στο ΕΓΩ.-

Συμβουλευτήκατε ψυχολόγο;

«Έπρεπε να το κάνω. Έπρεπε να σταματήσω να είμαι τόσο ενοχική, να φιλτράρω το συναίσθημα και τις αντιδράσεις μου, σε σχέση και με τον άνθρωπο που έχω κάθε φορά απέναντι μου. Δεν έκανα ψυχανάλυση όμως, όπως ο περισσότερος κόσμος, για να καταλάβω τον εαυτό μου. Είχα ένα πολύ συγκεκριμένο ζήτημα να αντιμετωπίσω. Ήμουν ένας υγιής άνθρωπος, ο οποίος ξαφνικά βρέθηκε σε μεγάλη ανημποριά. Δεν ήταν καν σταδιακό αυτό. Και στις δύο περιπτώσεις συνέβη απότομα, οπότε αυτό άλλαξε όλη μου τη συμπεριφορά. Έπρεπε να ξαναβρώ τις ισορροπίες μου.»

¨-Θυμώσατε τότε; Είπατε «γιατί σε εμένα»;

«Ναι, το είπα γιατί ήταν πολύ ξαφνικό. Ήταν η πρώτη αντίδραση αν θέλεις. Μετά έθεσα ένα πολύ πιο σοβαρό «γιατί», προκειμένου να ανακαλύψω την αιτία που με οδήγησε εκεί.»

- Ποια πιστεύετε ότι ήταν;

«Η απολυτότητα και η τρομερή αυτοπεποίθηση της δύναμης που είχα πιο νέα, η οποία με οδηγούσε στο να κάνω ακραία πράγματα. Έφερνα τον εαυτό μου στα όρια πολλές φορές και συχνά τα ξεπερνούσα. Δεν με προστάτευα. Η δουλειά μου με κούραζε και εγώ δεν σταματούσα. Ήθελα ταυτόχρονα να είμαι και στους άλλους τομείς της ζωής μου εντάξει, να μην είμαι απούσα Δεν μετανιώνω ωστόσο, γιατί είχα μια γεμάτη ζωή. Τώρα πια αγαπάτε περισσότερο τη Μελίνα; Την αγαπώ και την προσέχω πιο πολύ. Την επαναφέρω στην τάξη. Της τραβώ το αφτί. Λέω «Φτάνει. Ξεκουράσου τώρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved