Οι νέοι ιδιοκτήτες αλλάζουν ριζικά την πρώην βίλα του Κωστόπουλου στη Μύκονο
Showbiz

Οι νέοι ιδιοκτήτες αλλάζουν ριζικά την πρώην βίλα του Κωστόπουλου στη Μύκονο

Οι δυο κομμωτές από το Λονδίνο, Ο Τσαρλς Γουόρθιγκτον και ο Άλαν Πίτερς, οι ιδιοκτήτες της βρετανικής αλυσίδας κομμωτηρίων "Charles Worthington" ετοιμάζουν ριζικές αλλαγές στην βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου, την οποία αγόρασαν πριν λίγο καιρό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, "πρώτο Θέμα", οι νέοι ιδιοκτήτες έμειναν στη βίλα έξι νύχτες και αποφάσισαν τι αλλαγές θα κάνουν.

"Τα χρώματα που έχει επιλέξει ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν ταιριάζουν με το προσωπικό μας γούστο", φαίνεται να είπαν και τόνισαν: "Θέλουμε να κυριαρχεί σε όλους τους χώρους το κυκλαδίτικο λευκό... ακόμη και τα τραπέζια να βαφτούν λευκά". Εκτός από αυτές τις αλλαγές, θα αλλάξουν και τα έπιπλα και θα ξηλώσουν ορισμένες κατασκευές!

Οι νέοι ιδιοκτήτες της βίλας Κωστόπουλου σκοπεύουν φυσικά να τα αντικαταστήσουν με αντικείμενα δικής τους αισθητικής, τα οποία θα αγοράσουν είτε από καταστήματα του νησιού είτε από το Λονδίνο όπου ζουν μόνιμα.

Το ζευγάρι των Βρετανών κομμωτών αναχώρησε από τη Μύκονο για το Λονδίνο το πρωί της περασμένης Τετάρτης αφήνοντας πίσω του μια μακροσκελή λίστα με εντολές. Μάλιστα αυτές πρέπει να εκτελεστούν μέχρι την επόμενη επίσκεψή τους στο Νησί των Ανέμων, η οποία δεν θα αργήσει αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, σε λίγες εβδομάδες θα βρίσκονται πάλι στα Χουλάκια προκειμένου να επιθεωρήσουν τις εργασίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved