Άσπα Τσίνα: «Υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσα να είχα αποφύγει»
Showbiz

Άσπα Τσίνα: «Υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσα να είχα αποφύγει»

Πόσο έχουν αλλάξει τα όνειρά της Άσπας Τσίνα από τότε που ήταν 18;

«Στα 18 μου, ήμουν ήδη πρωτοετής φοιτήτρια στη σχολή Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, στην οποία είχα μπει και με πολύ καλή σειρά το 1994 (7η, αν θυμάμαι καλά). Όλοι οι δικοί μου πίστευαν πως θα γινόμουν μια καλή δημοσιογράφος. Όμως η μεγάλη μου αγάπη για τη μουσική με οδήγησε τελικά στην απόφαση να πάρω το πτυχίο μου το Νοέμβριο του 1998, αλλά να ακούσω τη φωνή της ψυχής μου, που με έσπρωχνε στο τραγούδι. Κατά τα λοιπά, νομίζω πως τα όνειρά μου εκπληρώθηκαν» τόνισε στο People.

-Κοιτάζοντας πίσω, υπάρχουν πράγματα για τα οποία έχεις μετανιώσει;

«Οπωσδήποτε υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσα να είχα αποφύγει, ίσως κάποια πράγματα θα μπορούσα να τα είχα κάνει καλύτερα… Το σίγουρο είναι πως από τα λάθη μας όλοι μαθαίνουμε κι αυτό είναι η γοητεία της ζωής, νομίζω, για τον καθένα μας.»

-Σε τι έχει αλλάξει σήμερα η Άσπα που γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story;

«Μεγάλωσα, ωρίμασα και προχώρησα στη ζωή μου υποστηρίζοντας τις επιλογές μου, που αποδείχτηκε πως ήταν οι σωστές για μένα. Και είμαι ευτυχισμένη μ’ αυτό. Η συνέπεια μεταξύ λόγων και έργων, όπως έδειξε σε μεγάλο ποσοστό η μέχρι τώρα πορεία μου, αποδεικνύει, νομίζω, πως η Άσπα παραμένει ίδια.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved