Ο… πρόσκοπος Τάσος Αρνιακός!
Showbiz

Ο… πρόσκοπος Τάσος Αρνιακός!

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας με αυτή την φωτογραφία. Μπορεί να έχετε συνηθίσει να βλέπετε τον Τάσο Αρνιακό με το επίσημο κοστούμι του να λέει τον καιρό στον ΑΝΤ1, ωστόσο δεν γνωρίζατε την... άλλη πλευρά του εαυτού του. Την αθέατη.

Ο Τάσος Αρνιακός εκτός από μετεωρολόγος είναι και ενεργός πρόσκοπος. Μάλιστα είναι πρόσκοπος εδώ και... 52 χρόνια! Ο Τάσος Αρνιακός μίλησε στο Vice και φωτογραφήθηκε στον μουσειακό χώρο του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων στο Παγκράτι.
- Πόσα χρόνια χρόνια είστε ενεργός πρόσκοπος;
« Είμαι 52 χρόνια ενεργός πρόσκοπος. Το 1962 έδωσα τη προσκοπική μου υπόσχεση και έκτοτε δηλώνω παρών όποτε χρειαστεί. Τελευταία ένιωθα ότι το κεφάλαιο του προσκοπισμού είχε κλείσει για μένα. Ωστόσο, διαψεύστηκα. Διαπίστωσα ότι τα μικρά παιδιά έχουν ανάγκη από έναν γηραιότερο καθοδηγητή, ο οποίος θα λειτουργεί ως πρότυπο γι' αυτά. Νιώθω σαν το «παππού» τους, που μέσω της εμπειρίας μου θα τα συμβουλέψω και θα τα βοηθήσω. Να τονίσω, ότι ακόμα και η αυστηρότητα και η επίπληξη είναι μέρος της διαπαιδαγώγησης τους. Πόσο μάλλον σε ένα κράτος που δεν διέπεται από κανόνες.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved