Σταυροπούλου: «Δεν νιώθω κανένα χτύπημα. Πρέπει να με χτυπήσει τεθωρακισμένο για να πάρω χαμπάρι»
Showbiz

Σταυροπούλου: «Δεν νιώθω κανένα χτύπημα. Πρέπει να με χτυπήσει τεθωρακισμένο για να πάρω χαμπάρι»

Από την πρεμιέρα άρχισαν πυρά και βιτριολικές κριτικές για το σενάριο -που, όπως γράφτηκε, δεν έχει τη δυναμική των «Εγκλημάτων» αλλά και του «Είσαι το ταίρι μου»- και για τη διανομή, με σχόλια τύπου «κάποια ηθοποιός παίζει σαν να έχει τελειώσει τη σχολή Ντενίση». Πώς απαντάει σε όλα αυτά η Βίκυ Σταυροπούλου;

«Δεν έχω ν' απαντήσω τίποτα γιατί ακούω μόνο τα σχόλια των απλών θεατών, των ανθρώπων που έρχονται στο καμαρίνι και παραμιλούν για το «Κάτω Παρτάλι», των Περιστεριωτών που με σταματούν στο δρόμο, στο σούπερ μάρκετ και μου δείχνουν τη χαρά τους. Όλα τ' άλλα τα ακούω βερεσέ. Αν το σχόλιο απευθύνεται σ' εμένα, να πληροφορήσω τους βιτριολικούς ότι έχω τελειώσει (και είναι μεγάλη μου τιμή) τη σχολή του Γιώργου Κιμούλη. Επίσης, στη σχολή της φίλης μου, Μιμής Ντενίση έχουν διδάξει κορυφαίοι ηθοποιοί όπως ο Δημήτρης Καταλειφός (που είναι και φαν του «Παρταλιου»!).

Πληρώνει την τόσο μεγάλη επιτυχία της σειράς με αυτές τις επιθέσεις; «Δεν νιώθω κανένα χτύπημα. Εγώ λόγω σωματότυπου πρέπει να με χτυπήσει τεθωρακισμένο για να πάρω χαμπάρι. Περνάω μία από τις ευτυχέστερες περιόδους της καριέρας μου. Με τους «Ψύλλους» στο «Αλίκη» να προσφέρουν απλόχερα το γέλιο σε πολλούς, πάρα πολλούς θεατές κάθε βράδυ και τον Χρηστάκη (σ.σ. Χρήστο Χατζηπαναγιώτη) να αποθεώνεται για την ερμηνεία του (η δική του χαρά είναι και δική μου, πολλαπλάσια). Και με το «Κάτω Παρτάλι» να σκάει μύτη μετά από μια εποχή ξηρασίας και με το καλημέρα σας να σαρώνει! Αυτήν τη χαρά μου δεν την αφήνω να μου τη λερώσει κανείς και τίποτα!» τόνισε στο hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved