Τα κορυφαία θέματα της εβδομάδος!
Showbiz

Τα κορυφαία θέματα της εβδομάδος!

Άλλη μια εβδομάδα πέρασε και τα όσα μας απασχόλησαν σίγουρα είχαν αρκετό ενδιαφέρον.

Ξεκινάμε με τον πασίγνωστο ηθοποιό ο οποίος αποκαλύπτει: «Με τη Μενεγάκη ερωτευτήκαμε». Για την πρώτη του ουσιαστική συνάντηση με την Ελένη Μενεγάκη μίλησε και είπε ότι ήταν τότε που ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον.

Συνεχίζουμε με την μαντινάδα του Ζωιδάκη για Ματέο-Μενεγάκη και την αντίδραση της παρουσιάστριας. Ο Νίκος Ζωιδάκης είπε μια μαντινάδα στην Ελένη Μενεγάκη και την ρωτούσε συνεχώς: «Να το πω; Να το πω;» και αφού πήρε την έγκρισή της... το είπε

Η Κάτια Ζυγούλη είχε μια περιπέτεια με την υγεία της και είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο,. Ωστόσο χρειάστηκε να πάει ξανά. Τι συνέβη και η Κάτια Ζυγούλη πέρασε το κατώφλι γνωστού ιδιωτικού νοσοκομείου;

Επίσης. Δε θα πιστεύετε ποιοι «έκλεισαν» με την Τσιμτσιλή. Η εκπομπή της κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Μαρτίου, στις 08:00 στον Alpha και ήδη ακούγονται πολλά.

Τέλος η απορία όλων. Τι είναι το κλουβί στο κεφάλι της Μοσχούλας στο «Κάτω Παρτάλι»; Η σειρά σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης και έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Ωστόσο, αρκετοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται τι είναι το κλουβί στο κεφάλι της Μοσχούλας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved