Πανταζής-Μεταξά: Γιατί χωρίσανε;
Showbiz

Πανταζής-Μεταξά: Γιατί χωρίσανε;

Γιατί χωρίσανε ο Λευτέρης Πανταζής με την Ζώζα Μεταξά;

«Γιατί συνειδητοποιήσαμε ότι δεν ταιριάζαμε. Είναι λογικό για ένα μικρό κορίτσι να ενθουσιαστεί όταν έχει απέναντι του έναν σταρ της πίστας αλλά μεγαλώνοντας διαπίστωσα πως άλλα ήθελε ο ένας από μία σχέση και άλλα ο άλλος. Ακόμη και ως χαρακτήρες είμαστε διαφορετικοί» τόνισε η Ζώζα Μεταξά στο ΟΚ.

Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά; «Ασφαλών η Ζώζα, όταν ήταν μικρή, έμοιαζε πολύ στη Ζωή Λάσκαρη που ήταν το ερωτικό μου απωθημένο, οπότε δεν μπορούσα να μην την προσέξω. Η πρώτη μας συνάντηση ήταν στο MercedesClub, εκεί την προσκάλεσα να έρθει να με δει στο κέντρο όπου εμφανιζόμουν τότε» τόνισε ο Λευτέρης Πανταζής.

Ζώζα: «Σε εκείνη την πρώτη συνάντηση ανταλλάξαμε ένα τυπικό «χαίρω πολύ». Με κυνήγησε πολύ μέχρι να ενδώσω, γιατί φοβόμουν.’

-Τι φοβόσουν; Τη διαφορά ηλικίας;

«Και τη διαφορά ηλικίας ήμουν 17 και εκείνος 35, αλλά και το γεγονός ότι ήταν ένας διάσημος τραγουδιστής κι εγώ μία κοπέλα που μόλις ξεκινούσα. Αλλά ο Λευτέρης έχει τον τρόπο του να φλερτάρει τις γυναίκες. Εμένα με έκανε να τον δω με άλλο μάτι, όταν ένα βράδυ που πήγαμε να φάμε μου διηγήθηκε την ιστορία του, πώς ξεκίνησε από λουστράκος για να φτάσει εκεί που έφτασε. Συγκινήθηκα τόσο πολύ που του ζήτησα συγγνώμη και πήγα στην τουαλέτα για να σκουπίσω τα δάκρυά μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved