Έλληνες ηθοποιοί και καλλιτέχνες διαφημίζουν την Ελλάδα με... 15,98 ευρώ!
Showbiz

Έλληνες ηθοποιοί και καλλιτέχνες διαφημίζουν την Ελλάδα με... 15,98 ευρώ!

Με μια ακόμα απολαυστική διαφήμιση για την Ελλάδα, το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa που έφτιαξε το «Be one of us – Hellas», πρωτοπορεί και αποδεικνύει ότι με 15,98 και απεριόριστη όρεξη για δημιουργία, μπορείς να κάνεις θαύματα.

Κάπως έτσι το σκέφτηκαν οι σπουδαστές του εργαστηρίου, οι οποίοι μετά την περσινή επιτυχία του Be one of us - Hellas -την οποία στήριξαν τόσο οι έλληνες, όσο και χιλιάδες φιλέλληνες του εξωτερικού, ανάμεσά τους η Νία Βαρντάλος, ο Όλιβερ Τζέιμυ, η Μελίνα Κανακαρίδη, ο Τομ Χάνκς, η Σερ, η Όπρα, η Φελίσιτι Χόφμαν, η Μαρία Μενούνος, ο Νίκος Αλιάγας, η Ντέμπι Γκίμπσον κ.α., αλλά και τεράστια portals εσωτερικού και εξωτερικού που φιλοξένησαν το διαφημιστικό στις σελίδες τους-, επανέρχονται με το ίδιο σλόγκαν, αυτή τη φορά αφιερωμένο στην Κρήτη.

Πίσω από τις κάμερες φέτος, βρέθηκε η σκηνοθέτης-καθηγήτρια της σχολής, Ρέινα Εσκενάζυ, για να καθοδηγήσει με την ευρηματική της ματιά πλέον των 120 ατόμων που συμμετείχαν στο γύρισμα για την υποστήριξη της Ελλάδας. Ανάμεσά τους, η Μπέσσυ Μάλφα, η Φωτεινή Τσακίρη , ο Παναγιώτης Καποδίστριας, η Πόπη Χριστοδούλου , ο Γρηγόρης Μελάς και όλο το δυναμικό των καθηγητών και σπουδαστών της σχολής.

Αναλυτικός προϋπολογισμός του διαφημιστικού:

Τσιμπιδάκια για τα μαλλιά: 1.90

20 παραμάνες: 1

Χαρτί κουζίνας: 2

Καθαριστικό τζαμιών: 1,88

Μαντιλάκια ντεμακιγιάζ: 2,20

Μουστάκι κρητικό: 5

Σακούλες σκουπιδιών: 2

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved