Καλομοίρα: «Θέλω να είμαι ωραία για τον άντρα μου»
Showbiz

Καλομοίρα: «Θέλω να είμαι ωραία για τον άντρα μου»

H Καλομοίρα μίλησε για την γέννηση των παιδιών της και τα προβλήματα που αντιμετώπισε τους πρώτους έξι μήνες της ζωής τους.

«Είχα λίγο κατάθλιψη, επειδή μόλις γέννησα έπρεπε να φύγω από το νοσοκομείο και δεν με άφησαν να τα πάρω μαζί μου. Ήταν σε θερμοκοιτίδα ο Νίκος για ένα μήνα και ο Δημήτρης για ενάμιση μήνα. Γέννησα 6 εβδομάδες νωρίτερα. Ήμουν για πρώτη φορά μητέρα, έβλεπα τα παιδιά με καλώδια, ήταν τόσο μικρά τα ζουζούνια μου, έκλαιγα... Ήταν και οι ορμόνες, πήγαινα σπίτι και ένιωθα μόνη. Δεν τα είχα πια μαζί μου, μέσα μου. Ήταν πολύ διαφορετικές οι συνθήκες, ένιωθα πολύ κακή μαμά που τους άφηνα, αλλά δεν με άφηναν να κάτσω μαζί τους. Μετά, όμως, όλα τα ξεπέρασα..» είπε η νεαρή τραγουδίστρια και συνέχισε: «Πρώτα στο σπίτι ήρθε ο Δημήτρης, είχαμε πολλή χαρά, αλλά φοβόμουν πολύ. Δεν ήρθαν απλά, ήρθαν με μηχανήματα πάνω τους που παρακολουθούσαν την καρδιά και τις ανάσες τους. Έλεγα να μην έρθει ακόμα, γιατί φοβόμουν μη γίνει κάτι... Έκλαιγα πάρα πολύ τότε. Ήταν πολύ δύσκολα στην αρχή, έμειναν έξι μήνες με μηχανήματα. Πλέον είμαστε καλά...» τόνισε στο Πρωινό.

Όσο για τα κιλά της εγκυμοσύνης, είπε: «Επειδή είχα βάλει πολλά κιλά, είχα γίνει 90 κιλά, δεν ένιωθα ωραία με τον εαυτό μου. Είπα μέσα μου πως θέλω να φανώ ωραία για τον άντρα μου. Άρχισα γυμναστήριο, στην αρχή ήταν δύσκολα. Δούλεψα σκληρά για τρεις μήνες με trainer, άλλαξα τη διατροφή μου, διάβαζα γι' αυτό... Είναι ωραίο να νιώθεις καλά! Θέλω να είμαι ωραία για τον άντρα μου».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved