Πέτρος Φιλιππίδης: «Όλοι πληρώνουμε την απατηλή λάμψη της ματαιοδοξίας των προηγούμενων ετών»
Showbiz

Πέτρος Φιλιππίδης: «Όλοι πληρώνουμε την απατηλή λάμψη της ματαιοδοξίας των προηγούμενων ετών»

Φέτος, έπειτα από τρία χρόνια... σκοτάδι, δειλά δειλά στήνονται νέες σειρές και καινούργιες προτάσεις ψυχαγωγίας. Πιστεύει ο Πέτρος Φιλιππίδης πως βιώνουμε μια μικρή τηλεοπτική άνοιξη;

«Λογικά ναι. Όντως η τηλεοπτική μηχανή πήρε μπροστά και αυτό μόνο ευχάριστο και ελπιδοφόρο μπορεί να είναι. Άλλωστε, οι ελληνικές σειρές ήταν ανέκαθεν ο βασιλιάς της τηλεοπτικής ψυχαγωγίας» τόνισε στο TV Έθνος.

-Αν κρίνουμε από τις φετινές επιδόσεις των ελληνικών σίριαλ, ο κόσμος διψά γι' αυτά... Βέβαια.

«Βλέπετε, μόλις μια νέα σειρά βγει στον αέρα, γίνεται κατευθείαν πρώτο πρόγραμμα. Ο κόσμος το δηλώνει πλέον ευθαρσώς ότι προτιμά, ότι αγαπά την ελληνική μυθοπλασία. Οι σειρές σημειώνουν τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης από οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα και αυτό πρέπει να το λάβουν σοβαρά υπόψη τα κανάλια.»

-Δηλαδή;

«Μια σειρά σαφέστατα και δεν είναι το πιο εύκολο και φθηνό προϊόν που μπορεί να έχει ένα κανάλι. Όμως, με τις επιδόσεις που σημειώνει, φέρνει τα λεφτά της πίσω στο πολλαπλάσιο.»

-Η τηλεόραση πληρώνει την απατηλή λάμψη της ματαιοδοξίας των προηγούμενων ετών;

«Όλοι πληρώνουμε ...ο καθένας με τον δικό του τρόπο... την απατηλή λάμψη της ματαιοδοξίας των προηγούμενων ετών. Η κρίση από τη μια μεριά μπορεί να είναι αδυσώπητη και απάνθρωπη, από την άλλη, όμως, μοιραία φέρνει ένα ξεκαθάρισμα και μια γενικότερη ισορροπία σε όλους τους χώρους.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved