Άννα Βαγενά: Συστήνει τον «θετό της γιο»
Showbiz

Άννα Βαγενά: Συστήνει τον «θετό της γιο»

Η Άννα Βαγενά συστήνει τον Ιμπραήμ Χασάν. Πρόκειται για το αγόρι που βρίσκεται δίπλα της στη σκηνή και ο οποίος είναι παράλληλα και ο «θετός» γιος της.

Ο 16χρονος εξηγεί πώς βρέθηκε στον δρόμο της ηθοποιού: «Αποφάσισε να ανεβάσει στο θέατρο Μεταξουργείο την παράσταση “Η ζωή μπροστά σου” του συγγραφέα Ρομάν Γκαρί, στην οποία μια ηλικιωμένη Εβραία υιοθετεί έναν νεαρό Άραβα μουσουλμάνο στο Παρίσι. Έψαχνε δύο παιδιά αραβικής καταγωγής που να μοιράζονται εναλλάξ τον ρόλο του Μόμο για να μην κουράζονται. Δυστυχώς ο Μαρίνος Ριζκ έχει σπάσει το χέρι του και βγάζω τώρα εγώ όλες τις παραστάσεις» τόνισε σε καθημερινή εφημερίδα. Ένας Κινέζος φίλος της Βαγενά ήταν ο συνδετικός τους κρίκος: «Εκείνος ήξερε τον πατέρα μου και ήρθε να μας δει στο σπίτι μας» εξηγεί. Αν και τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας το αγόρι μένει με τους γονείς του, σε ένα διαμέρισμα στην Πατησίων, τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Κυριακές φιλοξενείται στο σπίτι της ηθοποιού και του συζύγου της Λουκιανού Κηλαηδόνη. «Λόγω των θεατρικών παραστάσεων, η κυρία Βαγενά μου έχει παραχωρήσει το δωμάτιο των κοριτσιών της, της Γιασεμής και της Μαρίας».

«Η κυρία Βαγενά συντηρεί την οικογένειά μου, να έχει όλα τα καλά του Θεού, γιατί ο μπαμπάς μου δεν έχει δουλειά τώρα» επισημαίνει και συμπληρώνει με θέρμη: «Μου έχει εμπιστοσύνη, μου μαγειρεύει ωραία μπιφτέκια και μου λέει πάντα να κοιμάμαι σωστά για να έχω δυνάμεις. Για να μάθω τα κείμενα τα στήναμε σκηνή σκηνή, δουλεύαμε μαζί από τον Αύγουστο. Με τον κύριο Κηλαηδόνη είμαστε πολύ δεμένοι. Ακούω τα CD του, αλλά είμαι πιο πολύ της ραπ. Εκείνος μία συμβουλή μου δίνει συνέχεια, να κάνω αυτό που μου αρέσει και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι».

«Του λέω ότι είναι πιο ωραίος χωρίς ζελέ, αλλά θέλει να κάνει εντύπωση στα κορίτσια που φωτογραφίζονται μαζί του» λέει χαμογελώντας και συνεχίζει: «Με το που τον είδα είπα “είσαι τυχερή, έπεσες πάνω σε αστέρι”. Το παιδί μπαίνει στη σκηνή και δημιουργεί, έχει ταλέντο. Δεν χρειάζεται να πάει σε θεατρική σχολή, έχει εμένα. Θα ήθελα να έχω την οικονομική δυνατότητα να τον βοηθήσω να σταθεί στα πόδια του. Ελπίζω να τα καταφέρω» λέει η καλλιτέχνιδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved