Κώστας Μακεδόνας: «Βλέπω το τι γίνεται με το τραγούδι και με την κατηφόρα που έχει πάρει.Έπαψε να ενδιαφέρει η ποιότητα»
Showbiz

Κώστας Μακεδόνας: «Βλέπω το τι γίνεται με το τραγούδι και με την κατηφόρα που έχει πάρει.Έπαψε να ενδιαφέρει η ποιότητα»

Ποιο είναι το κύριο χαρακτηριστικό των σημερινών νεοελλήνων για τον Κώστα Μακεδόνα και τι γίνεται με το τραγούδι σήμερα;

Ο ίδιος απαντά στη real: «Δεν μπορώ να κατατάξω όλους τους ανθρώπους σε μια κατηγορία. Δεν μπορώ μέσα στον χαρακτηρισμό «νεοέλληνας» να βάλω τους πάντες. Διότι υπάρχουν οι άνθρωποι που αδικούνται και δεν τους αξίζει όλο αυτό που περνάνε, αλλά υπάρχουν κι εκείνοι που ωφελούνται από τη γενική καταστροφή... Επειδή δεν είμαι πολύ καλός στα της πολιτικής, θα μεταφέρω τον συνειρμό στη δουλειά μου: Βλέπω το τι γίνεται με το τραγούδι και με την κατηφόρα που έχει πάρει. Έπαψε να ενδιαφέρει η ποιότητα. Ακόμα και να γραφτούν καλά τραγούδια, δεν τους δίνεται το βήμα να βγουν παραέξω... Μέσα από τις φάσεις της εικονικής ευμάρειας από τις οποίες περάσαμε, χαλάρωσαν τα πάντα. Όλοι στις δισκογραφικές έλεγαν: «Τι τα θέλουμε τα καλά τραγούδια; Δώσε τους τραγούδια-τσίχλες. Ο κόσμος έχει προβλήματα και θέλει να διασκεδάσει». Και ως προβλήματα θεωρούσαν τα ασήμαντα που είχαν τότε μπροστά τους. Και τώρα που πραγματικά δυσκόλεψαν όλα, εξακολουθεί να μη γίνεται κάποια στροφή για να ψάξουμε να βρούμε κάτι πιο ουσιαστικό. Κι αυτό με στενοχωρεί περισσότερο απ' όλα.

Γιατί οι άνθρωποι επιλέγουμε τις εύκολες λύσεις;

«Γιατί στο βόλεμα ξεπέφτεις εύκολα. Όσο κι αν το ξεπέρασμα της δυσκολίας σε βγάζει νικητή και σε κάνει να νιώθεις σημαντικός, η εύκολη λύση είναι ένα είδος λύτρωσης και δεν της ξεφεύγεις εύκολα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved