Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Σημασία έχει να εξελίσσεσαι»
Showbiz

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Σημασία έχει να εξελίσσεσαι»

Ποια ήταν η πιο δύσκολη περίοδο που έχει περάσει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου;

«Ήταν πολλές. Πέρασα φάσεις που καθόμουν στο σπίτι, κλεινόμουν στον εαυτό μου, δεν δούλευα, διάβαζα, ασχολιόμουν με μένα. Σημασία έχει να εξελίσσεσαι. Αυτό ήθελα, να εξελιχθώ. Κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να ακολούθησα και μονοπάτια που δεν ήταν «σωστά». Όμως μετά έκοψα παρέες κάθισα μήνες στο σπίτι, μόνη...» τόνισε στο ΟΚ. Γιατί; «Γιατί ήθελα να αλλάξω ζωή. Ήθελα να σταματήσουν να χτυπάνε τα τηλέφωνα χωρίς λόγο.Ήταν ένας κόσμος ψεύτικος. Κάποια στιγμή αναρωτήθηκα «τι κάνω;». Ήμουν 25 χρόνων όταν σταμάτησα να βγαίνω και εξαφανίστηκα από τον κύκλο μου. Δεν ήθελα να χτυπάει το τηλέφωνο μου, απλά για να χτυπάει, ούτε να με καλούν κάπου, απλά για να με καλούν. Ήθελα να βρω τον εαυτό μου, να δω τι μου αρέσει κι αυτό να ακολουθήσω.
-Τι σου έκανε το κλικ;
«Μπούκωσα. Έκλεισα τα τηλέφωνα και εξαφανίστηκα για μήνες. Επειδή έβγαινα από πάρα πολύ μικρή, κάποια στιγμή δεν ήθελα άλλο. Μετά το 2000 σταμάτησα να τρώω κρέας έγινα χορτοφάγος έκοψα τη γλουτένη, άλλαξα ζωή. Ήθελα να είμαι καλά μέσα και έξω μου.»
-Δεν πρόσεχες τον εαυτό σου μέχρι τότε;
«Όταν είσαι 18 χρόνων τι προσέξεις; Δεν σε νοιάζει τι θα φας. Κάποια στιγμή ξυπνάς ή δεν ξυπνάς ποτέ. Και τώρα βγαίνω, αλλά έχει νόημα κάθε έξοδος.»


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved