Απίστευτο: Επιστράτευσαν τον Γιούρι Γκέλερ για να βρει το χαμένο αεροπλάνο των Μαλαισιανών Αερογραμμών!
Showbiz

Απίστευτο: Επιστράτευσαν τον Γιούρι Γκέλερ για να βρει το χαμένο αεροπλάνο των Μαλαισιανών Αερογραμμών!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο γνωστός πνευματιστής Γιούρι Γκέλερ τον οποίο θα θυμάστε από το δικό του τηλεοπτικό σόου που έφερε το όνομά του.

Όπως λοιπόν αποκάλυψε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, οι ερευνητές που ασχολούνται εδώ και παραπάνω από μία εβδομάδα με την εξαφάνιση του μοιραίου αεροσκάφους των Μαλαισιανών αερογραμμών, του ζήτησαν να τους βοηθήσει με τις δυνατότητές του.
Απευθύνοντας πρόσκληση στους followers να ενώσουν τις πνευματικές τους δυνάμεις, ο Γιούρι Γκέλερ έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Μου ζητήθηκε να βοηθήσω. Πιστεύω στην "απομακρυσμένη όραση". Μπορείτε να με βοηθήσετε; Μπορείτε να προσπαθήσετε να "δείτε" πού πιστεύετε ότι έπεσε το αεροπλάνο; Πώς και γιατί, ποια είναι τα συναισθήματά σας, τις σας λέει η διαίσθηση σας. Ευχαριστώ». Πάντως, ο Γκέλερ δίνει τη δική του ερμηνεία στο τι μπορεί να συνέβη και τελικά χάθηκε το μοιραίο αεροπλάνο. Σύμφωνα λοιπόν με τη θεωρία του έπιασε φωτιά στο πιλοτήριο και οι πιλότοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved