Αυτό και αν είναι come back - Η Στέλλα Μπεζαντάκου είναι τριών μηνών έγκυος!
Showbiz

Αυτό και αν είναι come back - Η Στέλλα Μπεζαντάκου είναι τριών μηνών έγκυος!

Η Στέλλα Μπεζαντάκου πλησιάζει τα 40, συγκατοικεί με τον σύντροφό της τα τελευταία 4 χρόνια και είναι σχεδόν τριών μηνών έγκυος!

Έχει σκεφτεί το σοκ που θα προκαλέσει με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της;Η ίδια απαντά στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον δημοσιογράφο Γιάννη Χατζηγεωργίου «Γιατί το λες αυτό;».

Μα, δεν είναι; Ανατρέπεις όλη την εικόνα της sexy και χυμώδους Μπεζ, με τις προκλητικές φωτογραφίσεις και εμφανίσεις, που όλοι αγαπήσαμε...

Καταρχάς, πάρα πολύ sexy κοπέλες -και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό- κάποια στιγμή, κάνουμε παιδί. Αυτό, λοιπόν, συνέβη και με μένα. Όταν είχα αποφασίσει να ασχοληθώ με τις φωτογραφίσεις, την τηλεόραση και τις εμφανίσεις στην πίστα, ήμουν σε πολύ μικρότερη ηλικία. Τότε άλλα ήθελα από τη ζωή μου, σήμερα άλλα αναζητώ. Στη δεκαετία των 20 μου χρόνων, δεν περνούσε καν από το μυαλό μου να κάνω ένα παιδί αλλά, όσο κυλούσαν τα χρόνια -και ειδικά τώρα που βρήκα το άλλο μου μισό- το σκεφτόμουν όλο και περισσότερο. Τώρα, λοιπόν, ένα χρόνο πριν μπω στα 40, αισθανόμουν απόλυτα έτοιμη να γίνω μάνα! Κοίτα, εγώ είμαι μία γυναίκα που έχει χορτάσει από πολλά. Σε σημείο που ένιωσα κορεσμό. Δεν έχω απωθημένα από τη ζωή, γι' αυτό και θεωρώ ότι θα γίνω μiα μάνα-υπόδειγμα. Κι αν δεν έκανα αυτή την περίοδο της ζωής μου ένα παιδί, δεν θα ένιωθα ολοκληρωμένη. Ok, είμαι η Στέλλα που ξέρετε, που τραγουδάει, που φωτογραφίζεται, που την αγαπάει ο κόσμος, που τη σταματούν στο δρόμο, που είναι star, αλλά υπάρχει και μία άλλη Στέλλα: η Στέλλα η απλή κοπέλα της διπλανής πόρτας, η νοικοκυρά, που θα φροντίσει τον άντρα της, που θα ενδιαφερθεί για το σπίτι της, που θα μιλήσει με τον περιπτερά, που κάνει απλά και καθημερινά πράγματα, όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος.

Ο πατέρας του παιδιού ποιος είναι;
Είναι ο σύντροφός μου, ο Χρήστος, με τον οποίο συγκατοικούμε τέσσερα χρόνια. Ωστόσο, δεν επιδιώκουμε τη δημοσιότητα. Και δεν θέλαμε να διαφημίσουμε την ευτυχία μας -αν και, όπως πολύ καλά ξέρεις, θα μπορούσα να το κάνω, όπως κάνουν πολλοί και πολλές-, γιατί ο σύντροφός μου δεν αποζητά την έκθεση της προσωπικής μας ζωής κι εγώ, ως γυναίκα του, το σεβάστηκα απόλυτα. Μη σου πω, ότι μου αρέσει κιόλας πολύ όλο αυτό...

Με τι ασχολείται ο σύντροφός σου; Είναι και αυτός του καλλιτεχνικού χώρου;
Όχι, καμία σχέση. Δύο καλλιτέχνες μέσα στο ίδιο σπίτι δεν θα χωρούσαν (γελάει). Παλιά ασχολιόταν με την πολιτική, τώρα απέχει. Έχει ένα εκτροφείο ροτβάιλερ, παρέχει εκπαίδευση σε σκύλους, ενώ έχει και κάποια κτήματα που τα νοικιάζει για διάφορους λόγους, όπως για την εκμετάλλευση φωτοβολταϊκών κλπ.

Έχεις γίνει πια, δηλαδή, ένα κορίτσι για σπίτι;
Αυτό δείχνει η πορεία των πραγμάτων. Έχει ωριμάσει πια η Στέλλα που ξέρατε. Μου αρέσει πλέον να περνώ ώρες στο σπίτι μου, να πηγαίνω στο σούπερμαρκετ, να φροντίζω τον σύντροφό μου, να χαζεύουμε εκπομπές στην τηλεόραση, να τρώμε γλυκά που μας αρέσουν, να μαζεύονται φίλοι μας και να συζητάμε ή να παίζουμε επιτραπέζια παιχνίδια. Λόγω της καριέρας που έχτισα με τόσο κόπο, όλα αυτά μου είχαν λείψει υπερβολικά τα τελευταία χρόνια. Τώρα ξαναβρίσκω την απλή ζωή.

Είναι αλήθεια η αστική φήμη που υπάρχει για σένα και λέει ότι είχες ξαναμείνει έγκυος στο παρελθόν, αλλά απέβαλες, λόγω συνθηκών;
Όχι, αυτό είναι μόνο φήμη. Αλλά, δεν με πειράζει να λέγονται για μένα διάφορα, γιατί αυτό είναι κάτι που συμβαίνει με τους περισσότερους καλλιτέχνες. Μόνο εγώ ξέρω ποια είναι η αλήθεια για τον εαυτό μου, για τη ζωή μου και την προσωπικότητά μου...Για να σου απαντήσω, είναι η πρώτη φορά που μένω έγκυος. Είχα παντρευτεί μία φορά, στα 21 μου, αλλά τότε δεν είχα κυοφορήσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved