Βαΐτσου-Τσόλκα: Ποιος είναι ο βασικότερος «εχθρός» της γυναικείας φιλίας;
Showbiz

Βαΐτσου-Τσόλκα: Ποιος είναι ο βασικότερος «εχθρός» της γυναικείας φιλίας;

Πιστεύουν στη γυναικεία φιλία η Ελένη Βαΐτσου και η Τζούλι Τσόλκα; Πολλοί λένε πως δεν υπάρχει.

Ε.Β.: «Φυσικά πιστεύω, όπως και στο ότι η φιλία δεν έχει φύλο. Μια δυνατή φιλία είναι το ίδιο σπάνια όσο κι ένας δυνατός έρωτας, με τη διαφορά πως ο έρωτας μπορεί να τελειώσει, ενώ μια δυνατή φιλία ποτέ».

Τζ.Τ.: «Είναι πιο σπάνια από την αντρική, αλλά ναι, υπάρχει. Το βλέπω από τις φίλες μου, που είμαστε μαζί από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου. Γελάσαμε, κλάψαμε, τσακωθήκαμε, τα ξαναβρήκαμε και ως τώρα είναι σταθερές αξίες στη ζωή μου. Νιώθω "πλούσια" μαζί τους».

-Ποιος είναι ο βασικότερος «εχθρός» της γυναικείας φιλίας;

Ε.Β.: «Ο εαυτός μας. Γιατί μόνο αν το επιτρέψουμε οι ίδιες θα χαλάσει μια φιλία. Εξωτερικοί παράγοντες ίσως επηρεάσουν, δεν θα απειλήσουν όμως μια ειλικρινή και σταθερή φιλία».

Τζ.Τ.: «Δεν νομίζω πως υπάρχει "εχθρός". Μια γυναικεία φιλία δεν παύει να είναι κι αυτή μια σχέση. Άρα είναι θέμα χαρακτήρα. Αν είσαι, π.χ., ζηλιάρα, θα είσαι με όλους. Ίσως επειδή έχω πολύ ψηλά τη φιλία και τη σέβομαι, επιδιώκω ουσιαστικές σχέσεις και όχι σχέσεις δύναμης ή επικράτησης ή φιγούρας. Θέλω κι έχω φίλες που μοιραζόμαστε τη ζωή, δεν κλέβουμε η μία τη ζωή της άλλης. Ο εαυτός μας είναι ο μεγαλύτερος εχθρός».

-Έχει τύχει να μαλώσετε με φίλη ή να διακόψετε εξαιτίας ενός άντρα;

Ε.Β.: «Δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να μαλώσω για έναν άντρα. Άλλωστε, σε μια πραγματική φιλία δεν πιστεύω πως τίθεται καν τέτοιο θέμα».

Τζ.Τ.: «Δεν διανοούμαι κάτι τέτοιο, όπως το ίδιο δεν θέλω να σκεφτώ για τη φίλη μου. Μου έχει τύχει γυναίκα που έβαλε έναν άντρα πιο πάνω - και το έκανε μάλιστα χυδαία. Την επομένη τη διέγραψα από τα κατάστιχα μου. Συμβαίνουν κι αυτά. Πήρα ένα καλό μάθημα και συνέχισα τη ζωή μου».

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved