Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η καθημερινότητά μου άλλαξε»
Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Η καθημερινότητά μου άλλαξε»

Πόσο άλλαξε η ζωή της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τη Νάγια;

«Πλέον λέω ότι υπάρχει η ζωή πριν και μετά τη Νάγια. Είναι το κάτι άλλο, και παρότι το ζω μόνο 10 μήνες, είναι λες και υπήρχε πάντα κάπου δίπλα μου. Ξυπνάω και η πρώτη μου σκέψη είναι για εκείνη, όχι για τον εαυτό μου ή τον σύντροφό μου. Οι δικές της ανάγκες, τα θέλω της, το χαμόγελό της είναι πάνω απ' όλα. Με κοιτάει με το βλέμμα της και ξεχνάω τα πάντα. Η καθημερινότητά μου άλλαξε. Μέχρι και το μεσημέρι που έφευγα για το ραδιόφωνο ξυπνούσαμε μαζί, παίζαμε, την τάιζα. Ο,τι και να πω θα ακουστεί ροζ, άσ' το. (γέλια)» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Ο Θέμης Σοφός είναι ενεργός πατέρας;
«Ναι, είναι πολύ ενεργός παρότι δουλεύει πολύ. Μάλιστα το βράδυ αν κλάψει θέλει να πηγαίνει εκείνος να τη δει έστω και για μερικά δευτερόλεπτα. Οσο για τα Σαββατοκύριακα, γίνεται καβγάς όταν πηγαίνω να κάνω κάτι γιατί θέλει να αναπληρώνει τον χρόνο που δεν έχει τις καθημερινές.»
- Πότε σκοπεύεις να κάνεις τη βάφτιση της Νάγιας;
«Αρχικά ήταν να γίνει την άνοιξη, αλλά μετά έμεινα έγκυος. Είπαμε να γεννηθεί με το καλό το δεύτερο μωρό μας και βλέπουμε. Υπολογίζω να το προγραμματίσω από Σεπτέμβριο, ενώ σκέφτομαι μήπως κάνω διπλή βάφτιση.»

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved