Ζωγράφισε στο κράνος του τον φίλο του, Σάκη Μπουλά (φωτό)
Showbiz

Ζωγράφισε στο κράνος του τον φίλο του, Σάκη Μπουλά (φωτό)

Του λείπει πολύ ο φίλος του, Σάκης Μπουλάς και ζωγράφισε στο κράνος του την εικόνα του. Ο λόγος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, που όπως δήλωσε: «Πλέον, θα κάνουμε μαζί βόλτες».

«Ο Σάκης είχε τρέλα με τις μηχανές, όπως κι εγώ, αλλά λόγω της αρρώστιας του οι γιατροί, ειδικά μετά το μπαϊπάς που έκανε, του είχαν πει ότι δεν θα μπορούσε να ανέβει ξανά σε μοτοσικλέτα. Μου έλεγε ότι ήθελε να αγοράσει μία δική του, μετά μου ζητούσε να τον πάω βόλτα με την δική μου μηχανή και, βέβαια, όλα αυτά δεν μπορούσαν να γίνουν» είπε χαρακτηριστικά σε καθημερινή εφημερίδα!
Να αναφέρουμε ότι οι δυο ηθοποιοί γνωρίστηκαν όταν συνεργάστηκαν στην πετυχημένη σειρά «50 – 50». Όσο για την ιδέα να βάλει την εικόνα του Σάκη Μπουλά στο κράνος του, όπως παραδέχθηκε την «έκλεψε» την ιδέα από τον Βαλεντίνο Ρόσι, που έβαλε στο κράνος του τον αδικοχαμένο φίλο του.
Όσο για αυτούς που μπορεί να το σχολιάσουν αρνητικά: «δεν θέλω να πει κανείς ότι αυτό το κάνω εσκεμμένα, γιατί θα τον πάρω και θα μιλήσω όπως μιλάνε στον Πειραιά»...

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved