Μενεγάκη-Λάτσιος: Η συνάντησή τους… κρυφά από τον Ματέο
Showbiz

Μενεγάκη-Λάτσιος: Η συνάντησή τους… κρυφά από τον Ματέο

Μια συνάντηση ανάμεσα στον Γιάννη Λάτσιο και την Ελένη Μενεγάκη που τον πρώην ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει μυστική από όλους, ακόμα και από τον... Ματέο Παντζόπουλο.

Ήταν επιθυμία της Ελένης να μην το μάθει κανείς όπως αναφέρει το περιοδικό Ciao γιατί δεν ήθελε να μπλέξει κανέναν άλλον σε όλο αυτό. Είναι μια κατάσταση που δεν μπορεί να αντέξει ψυχολογικά, μιας και η κόντρα αυτή πήρε μεγάλες διαστάσεις στα ΜΜΕ. Η πίεση είναι μεγάλη για την Ελένη και αυτό που την αγχώνει περισσότερο είναι τα παιδιά της και ο αντίκτυπος όλων αυτών σε εκείνα.
Η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος έδωσαν ραντεβού στο εστιατόριο ενός ξενοδοχείου, λίγο έξω από την Αθήνα. Δεν ήθελαν να γίνει κάπου κεντρικά και γνωστά, φοβούμενοι μη γίνουν αντιληπτοί. Μην υπάρξουν φωτογραφικά ντοκουμέντα! Το μεταξύ τους κλίμα ήταν βαρύ, με την αμηχανία έκδηλη στη συμπεριφορά τους. Η Ελένη ήταν αυτή που φέρεται να ζήτησε από τον πρώην σύζυγο της, να βρούνε μια χρυσή τομή, να λύσουν τις οποιεσδήποτε οικονομικές διαφορές τους, χωρίς να έχει κόστος ψυχικό στους ίδιους και στο περιβάλλον τους. Μα άμεση προτεραιότητα τα τρία τους παιδιά. Κάτι που βρήκε καθόλα σύμφωνους και τους δύο, αφού ως γονείς πάνω από όλα βάζουν τα παιδιά τους. Να κινηθούν αναλόγως ώστε να σταματήσει η οποιαδήποτε αναπαραγωγή στα ΜΜΕ γύρω από τη δικογραφία και την αντιπαράθεση τους. Όσο μπορεί βέβαια αυτό να κατορθωθεί.
Όσον αφορά όμως τον δικαστικό πόλεμο, όπως ακούστηκε, ο Γιάννης Λάτσιος ήταν ανένδοτος σε οποιαδήποτε συμβιβαστική λύση. Η ατμόσφαιρα φαίνεται να ηλεκτρίστηκε λίγο παραπάνω όταν έφτασαν στο οικονομικό φλέγον θέμα. Με τον Γιάννη Λάτσιο αμετάκλητο στην αγωγή του, διεκδικώντας από την κοινή τους περιουσία το ποσό των 1.624.438,90 ευρώ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved