Βίσση-Λιβιεράτος: Τι τους έφερε και πάλι κοντά; Θα συνεργαστούν και πάλι;
Showbiz

Βίσση-Λιβιεράτος: Τι τους έφερε και πάλι κοντά; Θα συνεργαστούν και πάλι;

Η Άννα Βίσση και ο Λάμπης Λιβιεράτος είχανε ζήσει έναν μεγάλο έρωτα στις αρχές τις δεκαετίας του '90.

Όταν η τραγουδίστρια έμαθε για τις δύσκολες στιγμές που εκείνος περνούσε δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί και πολύ για να βρεθεί κοντά του και να του προσφέρει την βοήθεια και την στήριξή της. Όπως και τότε έτσι και τώρα, η βίλα της στην Εκάλη αποτελεί το «καταφύγιό» τους.
Οι δυο τους συναντήθηκαν ξανά για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό όταν ο Αντώνης Ρέμος κάλεσε τον Λάμπη Λιβιεράτο στις πρόβες που έκαναν για την παράσταση, «Ένα ή Κανένα». Μάλιστα συζήτησαν και το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής δικής τους συνεργασίας.
Πλέον, οι δυο τους τα λένε πολύ συχνά, πηγαίνουν βόλτες με το αυτοκίνητο κάνοντας πολλή κουβέντα και συζήτηση, με την Άννα Βίσση να τον στηρίζει, και να του δίνει δύναμη αλλά και συμβουλές.
Το χρονικό ενός μεγάλου έρωτα
Ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Αννα Βίσση γνωρίστηκαν σε ένα καμαρίνι στο μαγαζί που εμφανιζόταν τότε η δημοφιλής τραγουδίστρια. Ο νεαρός τραγουδιστής τότε, ετών μόλις 25, είχε πληροφορηθεί ότι η Αννα και ο Νίκος Καρβέλας ετοίμαζαν ένα μιούζικαλ τους «Δαίμονές» και θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του. Είχε το πακέτο. Κατείχε και το τραγούδι (είχε ήδη δύο δίσκους στο ενεργητικό του, αλλά και το σουζέ «Ας είχα τη δύναμη) και την υποκριτική (έχοντας τελειώσει τη σχολή Θεοδοσιάδη). Με όλη τη δύναμη που είχε, πήγε και βρήκε την Άννα, της απευθυνόταν στον πληθυντικό, δίνοντάς της μία κασέτα με τα τραγούδια του να ακούσει. Την εντυπωσίασε και αυτή τον πήρε για δουλειά μαζί της. Ένα βράδυ μετά τις πρόβες τους στο ΖΟΟΜ ξεκίνησε ο ερωτάς τους. Έγινε πρώτο θέμα συζήτησης. Τόσο για τα δέκα χρόνια διαφοράς ηλικίας τους όσο και για το ότι ο Λάμπης μετακόμισε στη Βίλα της Εκάλης, όπου ακόμα συζούσε η Αννα με τον Νίκο, όντας σε διάσταση. Ο ερωτάς τους με πολύ πάθος. Αχώριστοι. Σε σημείο να ενοχλείται ο Νίκος Καρβέλας, σύμφωνα με τις φήμες έρθουν ακόμα και στα χέρια. Η σχέση της Άννας και του Λάμπη τελείωσε .οριστικά το 1996 μετά από πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις, ώσπου κατά τη διάρκεια της τελευταίας τους επανασύνδεσης, ο οριστικός χωρισμός οδήγησε τον Λάμπη στην κατάθλιψη και την τραγουδίστρια στην αγκαλιά του Απόστολου Γκλέτσου. Νιώθοντας τότε απόλυτα ασφαλής ότι ξεμπέρδεψε από την «απειλή» Λιβιεράτος, θα πούνε οι «γνώστες» της εποχής, ο Νίκος Καρβέλας του έδωσε το απόλυτο σουξέ της καριέρας του το «Μπαμ και κάτω».
Πηγή: Ciao


©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved