Μακαλιάς-Ψυχράμη: «Όταν έχεις αγαπήσει έναν άνθρωπο, αυτό δεν αλλάζει ακόμη και αν η σχέση διαλυθεί»
Showbiz

Μακαλιάς-Ψυχράμη: «Όταν έχεις αγαπήσει έναν άνθρωπο, αυτό δεν αλλάζει ακόμη και αν η σχέση διαλυθεί»

Πέρασε από το μυαλό της Αντιγόνης Ψυχράμη και του Δημήτρη Μακαλιά ότι σε περίπτωση που δεν λειτουργούσανε καλά ως ζευγάρι, θα καταστρέφανε μία δυνατή σχέση;


Δημήτρης: «Εγώ πιστεύω ότι σε όλες τις φιλικές σχέσεις υποβόσκει ένας ερωτισμός. Όταν κάποιος επιλέγει κάποιον για να κάνει παρέα, πάει να πει ότι βρίσκει πάνω του κάτι που του αρέσει και τον γοητεύει. Με αυτή τη λογική, μπορεί εύκολα δύο άνθρωποι που έχουν μία φιλική σχέση να τη δουν να ωριμάζει και να μεταλλάσσεται. Όπως όλες λοιπόν οι ανθρώπινες σχέσεις, έτσι κι αυτή στην πορεία άλλαξε, εξελίχθηκε. Από τη στιγμή που έτσι αισθάνθηκα για την Αντιγόνη, δεν άφησα καν να μπουν στο μυαλό μου δεύτερες σκέψεις. Λειτουργώ περισσότερο με γνώμονα το «τώρα είναι και αύριο δεν είναι» και αν είναι κάτι να χαλάσει, θα το αντιμετωπίσω όταν έρθει εκείνη η στιγμή» τόνισε ο ηθοποιός στο ΟΚ.
Αντιγόνη: «Συμφωνώ. Τα πράγματα έρχονται στη ζωή μας χωρίς να τα σχεδιάζουμε. Για να αισθανθούμε οικεία ο ένας με τον άλλον, σημαίνει ότι θέλαμε να είμαστε μαζί, γι' αυτό και το κάναμε παίρνοντας τα ρίσκα μας. Αλλά γιατί να χαλάσει μία φιλία; Εγώ με όλους τους πρώην μου εξακολουθώ να μιλάω και να κάνω παρέα. Όταν έχεις αγαπήσει έναν άνθρωπο, αυτό δεν αλλάζει ακόμη και αν η σχέση διαλυθεί.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved