Σωκράτης Πατσίκας: «Είναι τόσο μικρό το ποσό από τους Βασιλιάδες που δε με συμφέρει φορολογικά να το εισπράξω»
Showbiz

Σωκράτης Πατσίκας: «Είναι τόσο μικρό το ποσό από τους Βασιλιάδες που δε με συμφέρει φορολογικά να το εισπράξω»

Ο Σωκράτης Πατσίκας επιστρέφει τηλεοπτικά υποδυόμενος την τραβεστί στό Κάτω Παρτάλι, όπου και συναντά τη Βίβιαν Δελαπόρτα σε ένα μπαρ. Ήταν πρόκληση ο ρόλος;

«Επιστρέφω δύο χρόνια μετά το βατερλό των βασιλιάδων. Μου αρέσει το ότι παίζω με συναδέλφους μου κι έχω ένα ωραίο ελληνικό κείμενο. Δεν θεώρησα πρόκληση τον συγκεκριμένο ρόλο» τόνισε στο Super TV.
-Σε θύμωσαν όσα έγιναν με τους Βασιλιά-δες και τελικά πληρώθηκες;
«Όχι. Δεν πήρα τα χρήματα μου. Έβγαλα ένα πάρα πολύ μικρό ποσό, που επρόκειτο να κατατεθεί τον Γενάρη. Δεν υπήρχε καμία ενημέρωση και κανένα τηλέφωνο ούτε από τα άλλα κανάλια -όπως λεγόταν ότι μίλησαν με τους πρωταγωνιστές- για το αν θα λάβουμε τα υπόλοιπα χρήματα μας.»
-Πήρες το ποσό που κατατέθηκε τον Ιανουάριο;
Όχι. Είναι τόσο μικρό, που δε με συμφέρει φορολογικά να το εισπράξω. Μας έχουν φέρει όλους τους συναδέλφους σε έναν οικονομικό σκόπελο απέναντι στην εφορία. Διατηρούσαμε επί δύο χρόνια τα φορολογικά βιβλία μας ανοιχτά με την ελπίδα ότι θα πληρωθούμε. Αν γνωρίζαμε ότι δεν επρόκειτο να συμβεί, δε θα ήμαστε τόσο χάλια οικονομικά - όχι μόνο εγώ προσωπικά, αλλά και οι δέκα συνάδελφοι που έχει τύχει να μιλήσουμε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved