Τρύφωνας Σαμαράς: «Το να παίζω δίπλα στον Λάκη Λαζόπουλο έμοιαζε με άπιαστο όνειρο»
Showbiz

Τρύφωνας Σαμαράς: «Το να παίζω δίπλα στον Λάκη Λαζόπουλο έμοιαζε με άπιαστο όνειρο»

Πώς προέκυψε η συμμετοχή του Τρύφωνα Σαμαρά στη σειρά του Λάκη Λαζόπουλου;

«Προέκυψε τελείως ξαφνικά... Με ένα τηλεφώνημα. Με πήρε ο αδελφός του Λάκη Λαζόπουλου. Αλλά για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Ουγγαρέζος μου είχε κάνει πλάκα λίγο καιρό πριν, μου είχε πει ότι θέλουν να περάσω από ένα δοκιμαστικό... Αυτό φυσικά ήταν πλάκα... Ο αδελφός του κυρίου Λαζόπουλου μου είπε: «Γεια σας, είμαι ο αδελφός του κυρίου Λαζόπουλου». Κι εγώ αμέσως σκέφτηκα: Άραγε έχει αδελφό ο Λαζόπουλος; Μήπως είναι πάλι ο Ουγγαρέζος και μου κάνει πλάκα; Κι έτσι, άρχισα να του κάνω διάφορες ερωτήσεις για να διαπιστώσω αν πράγματι είναι ο αδελφός του... Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν πείστηκα. Μετά, πήρα κάποιον γνωστό μου στον Αlpha και τον ρώτησα αν ο Λάκης Λαζόπουλος έχει αδελφό κι εκείνος μου απάντησε πως έχει. Οπότε, στη συνέχεια, τον ξανακάλεσα στο τηλέφωνο και του είπα απλώς: «Πείστηκα». Κι έτσι κάπως κανονίσαμε αυτή τη συνεργασία» τόνισε στο Super TV.
-Είχατε ενδοιασμούς; Γιατί σε αυτή την περίπτωση δεν είναι αυτοσχεδιασμός, αλλά απαιτούνται και υποκριτικές ικανότητες...
«Ναι.., Και δεν είναι μόνο αυτό, αλλά παίζω και δίπλα στον Λάκη Λαζόπουλο σε ένα επεισόδιο που υποδύεται έναν πολύ επιτυχημένο ρόλο του. Ναι, έχει δυσκολίες η όλη προσπάθεια... Όμως, από την άλλη, η ηθοποιία είναι ένα όνειρο μου. Είναι κάτι που ήθελα να κάνω από παιδάκι. Το ήθελα τόσο πολύ.. Και το να παίζω δίπλα στον Λάκη Λαζόπουλο έμοιαζε με άπιαστο όνειρο... Άλλωστε, υποδύομαι τον κομμωτή.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved