Παντελής Καναράκης: «Η δυσκολία είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που φανταζόμουν»
Showbiz

Παντελής Καναράκης: «Η δυσκολία είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που φανταζόμουν»

Είναι πολύ δύσκολο αυτό που καλείται να κάνει ο Παντελής Καναράκης στο YFSF . Πόσες ώρες πρόβας χρειάζονται για να βγει αυτό το αποτέλεσμα;

«Η αλήθεια είναι πως η δυσκολία είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή που φανταζόμουν. Γιατί υπάρχει μεγάλος επαγγελματισμός από την παραγωγή και έτσι μπαίνεις κι εσύ σε αυτόν τον δρόμο, να ασχολείσαι πολύ και ο ίδιος. Οι πρόβες γίνονται 3-4 μέρες μέσα στην εβδομάδα, αρκετές ώρες την κάθε μέρα. Η γενική πρόβα κρατάει από το πρωί μέχρι το βράδυ, τα μαθήματα λιγότερο. Οι μεταμφιέσεις κρατάνε πολύ, αλλά είναι ανάλογα με τη μεταμφίεση. Ας πούμε, το να μεταμορφωθώ-σε Χρηστάκη κράτησε δυόμισι ώρες» τόνισε στο Mytv.
-Ποιον καλλιτέχνη δεν θα ήθελες με τίποτα να υποδυθείς και ποιος είναι η κρυφή σου επιθυμία;
Συγκεκριμένο όνομα δεν έχω να σου πω, αλλά όταν ένας καλλιτέχνης είναι πολύ μακριά από εμένα, είναι πολύ μεγάλη η δυσκολία. Ας πούμε, για μένα, που είμαι ένας άνθρωπος κοντούλης και μικροκαμωμένος, το γιγαντόσωμο του Γαργανουράκη και αυτή η λεβεντιά ήταν ένα πρόβλημα. Γενικά δεν θα ήθελα το πολύ ακραίο για να μην αγχώνομαι και εγώ μετ ην εμφάνιση μου. Από την άλλη, έχω πάρα πολλούς που θαυμάζω, αλλά αυτόν που θαυμάζω δεν ξέρω αν θα 'θελα και να τον κάνω. Μου αρέσουν πάρα πολλοί τραγουδιστές, ηθοποιοί, ξένοι, Έλληνες, αλλά δεν έχω και καημό να κάνω κανέναν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved