Τα κορυφαία θέματα της εβδομάδος! Volume 2
Showbiz

Τα κορυφαία θέματα της εβδομάδος! Volume 2

Άλλη μια εβδομάδα πέρασε και τα θέματα που μας απασχόλησαν ήταν πολλά και άκρως ενδιαφέροντα.

Ξεκινάμε με την φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη, η οποία και προκάλεσε... παραλήρημα στους φανς της με το που την είδαν. Η τραγουδίστρια ήταν... γυμνή στο ντους της.

Συνεχίζουμε με την συγκλονιστική υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου. Ο Πέτρος Μιχαλεάκος, φερόμενος ως εγκέφαλος της απαγωγής του 26χρονου κατά την εκδίκαση της πολύκροτης υπόθεσης υποστήριξε ενώπιον του δικαστηρίου πως ότι ο Μάριος ζει και έστησε ο ίδιος την απαγωγή του για να αποσπάσει χρήματα από τη μητέρα του!

-Πασίγνωστος Έλληνας αποκλήρωσε την κόρη του! Δείτε τι αναφέρει στην διαθήκη του! Τις τελευταίες επιθυμίες της ζωής του εξέφρασε πασίγνωστος Έλληνας, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Απρίλιο, σε δύο χειρόγραφες διαθήκες του, οι οποίες δημοσιεύθηκαν τον Ιούλιο στο Ειρηνοδικείο Αθηνών.

-Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τον αρραβώνα της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο θυμήθηκε την γνωριμία του με τα πεθερικά του και την πρώτη επίσκεψή του στο Κιλκίς με την Φαίη Σκορδά.

-Δικαιωμένη αισθάνεται η οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη με την απόφαση του δικαστηρίου που της επιτρέπει να βλέπει τον γιο του επιχειρηματία και της Αγγελικής Ηλιάδη δύο ημέρες τον μήνα. Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση που εκδόθηκε μετά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η οικογένεια, μέσω της δικηγόρου, τον Ιούλιο του 2013, και εκδικάστηκαν τον Ιανουάριο, δεν υπάρχει πλέον κανένα εμπόδιο στην επικοινωνία της οικογένειας με τον Μπαμπίνο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved