Πασίγνωστος ηθοποιός σε σποτ για το Βυζαντινό Μουσείο
Showbiz

Πασίγνωστος ηθοποιός σε σποτ για το Βυζαντινό Μουσείο

Το Βυζαντινό Μουσείο συμπληρώνει φέτος 100 χρόνια ζωής και το πρόσωπο που κλήθηκε για να πρωταγωνιστήσει στο διαφημιστικό σποτ του είναι ένας πολύ γνωστός Έλληνας ηθοποιός με καριέρα και στο εξωτερικό.

Ο λόγος για τον Γιώργο Χωραφά. Ο ηθοποιός δέχτηκε ευχαρίστως να διαφημίσει την Ελλάδα και τον πολιτισμό της. Το διαφημιστικό σποτάκι που θα αρχίσει να προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση από την ερχόμενη εβδομάδα σε πτήσεις αερογραμμών από και προς την Ελλάδα αλλά και στα social media είναι μια πρωτοβουλία της Συμμαχίας για την Ελλάδα, μιας ελληνικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας που έχει ως σκοπό την προώθηση του ελληνικού πολιτισμού, τουρισμού, αθλητισμού και οποιουδήποτε άλλου τομέα προβάλλει το καλό πρόσωπο της χώρας μας στο εξωτερικό. «Ένας τέτοιου διεθνούς κύρους Έλληνας, όπως ο Γιώργος Χωραφάς, ήταν ο καταλληλότερος για να μιλήσει για έναν τόσο σημαντικό χώρο στον οποίο βρίσκονται μοναδικοί αρχαιολογικοί θησαυροί», λέει ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Γιώργος Καλούδης στο Πρώτο Θέμα και συνεχίζει: «Το γεγονός ότι το ιωβηλαίο του συγκεκριμένου μουσείου ταυτίστηκε με τον Γιώργο Χωραφά μόνο ως θετική συγκυρία μπορούμε να το δούμε».

Τη μουσική του συγκεκριμένου σποτ συνέθεσε ο βραβευμένος συνθέτης Σταύρος Ξαρχάκος , ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τάκης Ζερβουλάκης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved