Για να γνωρίσει η Βίκυ Παπαδοπούλου τον Βαλτς η Πόπη Τσαπανίδου πήγε και…
Showbiz

Για να γνωρίσει η Βίκυ Παπαδοπούλου τον Βαλτς η Πόπη Τσαπανίδου πήγε και…

Στις φωτογραφίες από το Βερολίνο, όπου διαγωνιζόταν η ταινία στην οποία συμμετείχε η Βίκυ Παπαδοπούλου, «Μικρό ψάρι», φαινόταν πολύ χαρούμενη, όπως και οι υπόλοιποι της ομάδας.

«Αναρωτήθηκα κι εγώ το ίδιο καθώς έβλεπα τις φωτογραφίες γιατί συνήθως είμαι πιο μουντρούχα. Ξέρεις τι ένιωθα και ήμουν έτσι χαρούμενη; Ένιωθα περήφανη. Γιατί αναγνωρίστηκε η δουλειά του Γιάννη. Ήμουν περήφανη γι’ αυτόν. Θα ήμουν πολύ χαρούμενη όμως αν πάει κι ο Έλληνας να δει την ταινία. Κάνεις ταινίες πρώτα απ’ όλα για τη χώρα σου και για τους ανθρώπους που τους αφορά. Είναι μια ταινία που πρέπει να πάει να δει ο Έλληνας. Άσε που πρέπει να στηρίζουμε τον ελληνικό κινηματογράφο! Αυτή θα ήταν η μεγαλύτερη αναγνώριση για μένα» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Υπάρχει και μια φωτογραφία της με τον Κρίστοφ Βαλτς! (ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής) Τι είπανε;

«Ναι! Γνώρισα τον Κρίστοφ Βαλτς! Είναι ένας από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς. Τον παρακολουθούσα προτού πάει στο Χόλυγουντ. Είναι μεγάλη μου αδυναμία. Μετά την τελετή λήξης πήγαμε σε ένα δείπνο, όπου ήταν και η κριτική επιτροπή. Εγώ είμαι πολύ ντροπαλή και κλειστή, αλλά εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα: «Είσαι στο Βερολίνο με ταινία, έχεις έρθει, έχεις περάσει καλά, δεν θα έχεις πολλές ευκαιρίες να γνωρίσεις έναν άνθρωπο που θαυμάζεις τόσο». Πήγε η Πόπη λοιπόν (σ.σ.: Τσαπανίδου) και τον σκούντηξε και του έπιασα την κουβέντα. Το χαμόγελό μου ήταν μέχρι εκεί πάνω. Είχα μπροστά μου έναν άνθρωπο που ήταν πολύ γλυκός και προσιτός, αυτό που φανταζόμουν. Χαμογελαστός και πολύ, πολύ, πολύ ευγενικός».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved