Ναταλία Γερμανού: «Έχω ζητήσει συγγνώμη γονατιστή»
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: «Έχω ζητήσει συγγνώμη γονατιστή»

Ζητά συγγνώμη όταν αισθάνεται ότι έκανε λάθος η Ναταλία Γερμανού;

«Φυσικά. Παραδέχομαι τα λάθη μου. Έχω ζητήσει συγγνώμη γονατιστή. Δεν έχω κανέναν εγωισμό όταν καταλαβαίνω ότι έχω φταίξει και έχω αδικήσει άνθρωπο» τόνισε στο ΕΓΩ.
-Έχεις απατήσει;
«Ναι. Βέβαια, είχα ανακοινώσει στον τότε σύντροφο μου ότι ήμουν εκτός της σχέσης, απλώς δεν είχα πάρει τα πράγμα- τα μου να φύγω από το σπίτι που ζούσαμε μαζί. Ουσιαστικά όμως ήξερε ότι είχε τελειώσει.»
-Έχεις απατηθεί;
«Πάρα πολλές φορές. Δεν το μάθαινα πάντα, μία με δύο φορές μόνο συνέβη. Δεν θα ισχυριστώ ότι δεν με πόνεσε ή δεν με πείραξε, παρά το γεγονός ότι και στις δύο περιπτώσεις, επειδή η απιστία ήταν μια «ασήμαντη περιπέτεια», συγχώρεσα τον σύντροφο μου, χωρίς να το ξεχάσω όμως. Δεν ήρθε δηλαδή να μου ομολογήσει «έχω μια παράνομη σχέση "σπιτωμένη" σε μια γκαρσονιέρα στην Κάνιγγος και παράλληλα είμαι μαζί σου». Άλλωστε, δεν πιστεύω ότι οι άντρες είναι μονογαμικά όντα.»
-Πέρασες κατάθλιψη;
«Όχι, ευτυχώς. Έχω περάσει κρίσεις πανικού, άγχους, νευρικό κλονισμό».
-Πώς το διαχειρίστηκες;
«Συμβουλεύτηκα ψυχολόγο και ψυχοθεραπευτή. Έκανα ψυχανάλυση τρία χρόνια και βοηθήθηκα πολύ.»
-Τι σου έμαθε η ψυχανάλυση;
«Να αποδέχομαι τον εαυτό μου, να τον αγαπώ, να τον φροντίζω λίγο περισσότερο και να του δίνω προτεραιότητα σε σχέση με τους άλλους, γιατί έως ενός σημείου τον άφηνα πίσω.»
-Ήσουν ενοχική;
«Υπήρξαν πολύ μεγάλα διαστήματα που ήμουν υπερβολικά αυστηρή με τον εαυτό μου, ενοχική και ανασφαλής ότι δεν κάνω τίποτα καλά, δεν αξίζω καθόλου, ότι είμαι η ντροπή των γονιών μου.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved